SAMSUNSPOR'DA TOM MUYTERS BİLMECESİ

SAMSUNSPOR'DA TOM MUYTERS BİLMECESİ
Sezonun ikinci yarısında Samsunspor'a transfer olan ve kaleyi Furkan Köse'den devralan tecrübeli kaleci Tom Muyters'in Kırmızı beyazlı Kulüpteki geleceği belirsizliğini koruyor.

15 MAÇTA KALESİNDE 20 GOL GÖRDÜ

Özellikle Kırmızı beyazlılara sezonun ikinci yarısında transfer olmasının ardından kısa süre içerisinde genç kaleci Furkan Köse'den kaleyi devralan tecrübeli filebekçi Tom Muyters özellikle ligin son haftalarında yediği hatalı gollerin ardından eleştirilerinin hedefi olmuştu. Samsunspor ile 2016-17 sezonunda toplam 15 maç çıkan Muyters bu maçlarda kalesinde toplam 20 gol gördü.

 

TAKIMDAKİ GELECEĞİ YENİ HOCAYA BAĞLI

Samsunspor ile sözleşmesi sona eren tecrübeli eldiven Tom Muyters ile Kırmızı beyazlı Yönetimin masaya oturup anlaşma sağlayıp sağlamayacağı ise belirsizliğini koruyor. Öte yandan bir kısım Samsunspor taraftarı gelecek sezon'da Tom Muyters'i kalede görmek isterken diğer taraftarlar ise kaleci seçiminin başka isimlerden yana kullanılmasını tercih ediyorlar. Takımın başına getirilmesi planlanan yeni Teknik direktörün tecürübeli eldiven Tom Muyters ile ilgili son kararı verceği belirtildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum