YENİ TEKNİK DİREKTÖR FUAT ÇAPA OLDU

YENİ TEKNİK DİREKTÖR FUAT ÇAPA OLDU
Teknik direktör arayışlarını sürdüren Yılport Samsunspor, son olarak Süper Lig ekiplerinden Kasımpaşa'yı çalıştıran Fuat Çapa ile anlaşma sağladı.

Sekiz maçlık maceranın ardından teknik direktör Mehmet Altıparmak ile yollarını ayıran kırmızı-beyazlı yönetim, hafta sonu oynanacak olan Büyükşehir Belediye Erzurumspor maçına kadar teknik adam arayışına son vermek istiyordu. Kırmızı-beyazlı yönetim teknik direktör konusunda nihai kararını verdi. Son olarak Süper Lig ekiplerinden Kasımpaşa'yı çalıştıran Fuat Çapa, Yılport Samsunspor'un yeni teknik direktörü oldu. Başkan Yüksel Yıldırım ile İstanbul'da bir araya gelen 53 yaşındaki teknik direktör ile sezon sonuna kadar anlaşma sağlandı.

fci-5auxiayq7bf.jpg

BASIN TOPLANTISI SAAT 11:00'DE
Kırmızı-beyazlı kulüpten yapılan açıklamada, "Kulübümüz, Teknik Direktör Sayın Fuat Çapa ile 2021-2022 futbol sezonunun sonuna kadar anlaşma sağlamıştır. Bu anlaşmanın hem teknik direktörümüze hem de camiamıza hayırlı olmasını dileriz." ifadelerini kullandı. Teknik direktör Çapa, yarın saat 11:00'de Nuri Asan Tesislerinde düzenlenecek olan toplantıda basın mensuplarının sorularını cevaplayacak.

Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.