SAMSUNSPOR'DA TEK DÜŞÜNCE 3 PUAN

SAMSUNSPOR'DA TEK DÜŞÜNCE 3 PUAN
Yılport Samsunspor, Spor Toto 1.Lig'in 17. haftasında bugün Beypiliç Boluspor ile karşılaşacak. Kırmızı-beyazlılar bu maçı kazanarak yakaladığı üç maçlık galibiyet serisine devam etmeyi hedefliyor.

Spor Toto 1.Lig'de 16. hafta mücadelesinde MKE Ankaragücü'nü 2-0 mağlup eden Yılport Samsunspor, bugün kendi evinde Beypiliç Boluspor ile karşılaşacak. Kırmızı-beyazlıların 19 Mayıs Stadyumunda saat 16:00'da oynayacağı kritik mücadele TRT SPOR'dan canlı yayınlanacak.

eksik.jpg

MORALLER YÜKSEK
Yılport Samsunspor, Beypiliç Boluspor ile 62. kez karşı karşıya gelecek.  Daha önce oynanan 61 maçta Samsunspor 23 kez kazanırken Boluspor ise 27 galibiyet aldı. İki takım arasındaki 11 maç ise eşitlikle sonuçlandı. Haftanın kritik mücadelesinde Samsunspor, rakibini kendi evinde mağlup ederek zirveye bir adım daha yaklaşmak ve yakaladığı ivmeyi sürdürmek istiyor.

manset-1-099.jpg

DÜDÜĞÜ SAKA ÇALACAK
Bugün saat 16.00’da 19 Mayıs Stadyumu’nda oynanacak Yılport Samsunspor - Beypiliç Boluspor maçını hakem Sarper Barış Saka yönetecek. Saka’nın yardımcılıklarını Mehmet Kapluhan ve Ali Can Alp yapacak. Mücadelede dördüncü hakem olarak Yusuf Aydın görev alacak.

Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.