SAMSUNSPOR'DA TARAFTAR ETKİSİ

SAMSUNSPOR'DA TARAFTAR ETKİSİ
Samsunspor oynadığı karşılaşmalarda taraftar desteğinin galibiyette büyük ölçüde pay sahibi olduğu bir kez daha ortaya çıktı.

Samsunspor deplasmanda son haftalarda oynadığı karşılaşmada rakiplerine üstünlük kurmakta zorlanırken kendi evinde PTT 1.Lig'in üst sıralarında ki rakiplerini mağlup etmeyi başardı.

SAMSUNSPOR DEPLASMANDA YARA ALIYOR
Samsunspor PTT 1.Lig'in 25'inci haftasında kendi evinde konuk edeceği Karşıyaspor karşılaşmasında Kırmızı Beyazlı taraftarların yoğun ilgi göstermesi bekleniyor. Samsunspor PTT 1.Lig'in 23'üncü haftasında kendi evinde konuk ettiği Antalyaspor karşılaşmasında 10 kişi kalmasına rağmen Kırmızı Beyazlı taraftarların büyük çoşkusu Samsunspor futbolcularını ateşleyerek galibiyette önemli rol oynadılar. Samsunspor PTT 1.Lig'in 22'üncü haftasında Samsunspor deplasmanda konuk olduğu Elazığspor karşılaşmasında 0-0 berabere kalarak öenmli bir avantajı kaçırdı. Samsunspor deplasmanda Adanaspor karşılaşmasında 2-1 mağlup olarak yine önemli bir 3 puan kaybetti. Samsunspor evinde oynadığı karşılaşmalarda taraftar desteğinin galibiyette büyük bir pay sahibi olduğu bir kez daha ortaya çıktı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum