SAMSUNSPOR’DA TAM 16 FUTBOLCUNUN SÖZLEŞMESİ SONA ERİYOR

SAMSUNSPOR’DA TAM 16 FUTBOLCUNUN SÖZLEŞMESİ SONA ERİYOR
Samsunspor’da sezonun sona ermesiyle birlikte tam 16 futbolcu boşa düşecek.

FUTBOLCULAR GÖRÜŞME ODASINA 
Kırmızı beyazlılar’da 2016-2017 sezonunun sona ermesiyle birlikte tam 16 futbolcunun Samsunspor ile olan sözleşmesi sona erecek. Özellikle devre arası takıma kiralık olarak katılan oyuncular ile Yönetimin sezon sonuna doğru bu futbolcuların Kulüpleri ile masaya oturup oturmayacağı merak konusu olurken bu oyuncuların yanı sıra sezon sonu bonservisleri elinde olacak diğer futbolcularla Samsunspor Yönetiminin masaya oturup oturmayacağı merak konusu oldu.

HASAN KILIÇ'IN DURUMU 
Öte yandan adın sıklıkla Sportoto Süper Lig takımları ile anılan orta sahanının dinamo isimlerinden Hasan Kılıç’ın ise yakın çevresine “Sportoto Süper Lig’den teklif gelirse takım ayırt etmeksizin transfer olurum. Ancak Tff 1.lig’de sadece Samsunspor’da oynarım” dediği iddia edilirken bu gelişmeler sonrası Kırmızı beyazlı Yönetimin hangi oyuncularla masaya oturacağı merakle bekleniyor.

16 FUTBOLCU BOŞA DÜŞECEK 
Öte yandan tam 16 oyuncunun sezon sonu Samsunspor ile olan sözleşmelerinin sona ermesi Kırmızı beyazlı taraftarları bu konuda endişelendiriyor. Özellikle takımdan yıllardır forma giyen Ercan Yazıcı, Hasan Kılıç ve Murat Gürbüzerol gibi etkili isimlerin sezon sonu sözleşmeleri bitecek olmasından ötürü bir çok taraftarların bu durumdan rahatsız olduğu gözlerden kaçmıyor. Taraftarlar gelecek sezon takıma katkı sağlayacak bu isimlerin kadroda tutulmasını istiyor. Sezon sonu Samsunspor ile olan sözleşmeleri sona erecek futbolcular ise şöyle;

KİRALIK 
Abdülkerim Bardakcı
Caner Koca
Vedat Bora
Famoussa Kone
Gökay İravul

BONSERVİSİ ELİNDE OLAN 
Canberk Aydın
Ercan Yazıcı
Erkam Reşmen
Furkan Köse
Fatih Kılıçkaya
Hasan Kılıç
Murat Gürbüzerol
Ousmane N’diaye
Eldin Adiloviç
Mustafa Sevgi
Distel Zola

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.