SOL BEK BİLMECESİ

SOL BEK BİLMECESİ
Yılport Samsunspor'un Gökhan Meral transferinden sonra mevcut kadrodaki iki sol bekten hangisiyle yolların ayrılacağı merak ediliyor.

Geçen sezonun TFF 2.Lig Beyaz Grup şampiyonu Keçiörengücü'nden prensip anlaşmasına varrdığı ve önümüzdeki günlerde resmi imzanın atılmasından sonra kadrosuna katacağı sol bek Gökhan Meral transferinden sonra takımda bulunan iki sol bekten birisiyle yolların ayrılmasına kesin gözüyle bakılıyor. Samsunspor'un iki sol beki Canberk Dilaver ve İshak Doğan, sezon içinde bazı maçlardan sonra eleştirilerin hedefi olmuştu.

oiloilioliol.jpg

Samsunspor altyapısından yetişen ve geçen sezon Göztepe'den transfer edilen 26 yaşındaki Canberk Dilaver bu sezon Samsunspor formasıyla 18 maça çıktı ve takımına 2 asistlik katkı sağladı. Hagen doğumlu 28 yaşındaki İshak Doğan ise bu sezon birisi Türkiye Kupası olmak üzere 15 maçta forma şansı bularak 1 asist yaptı. Teknik Direktör İrfan Buz, ayağının tozuyla yaptığı açıklamada, "Kadro yapısını çok fazla şişirerek değil de kaliteli bir şekilde yaparak bu işi götürmemiz gerekiyor" diyerek Samsunspor'un bu sezon geniş bir kadroyla yola devam etmeyeceğinin sinyalleri vermişti. Meral'in gelişinden sonra hangi isimle yolların ayrılacağı merak konusu olmuş durumda. 

İlgili Haberler
Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.