SAMSUNSPOR'DA ŞOK

SAMSUNSPOR'DA ŞOK
Samsunspor PTT 1.Lig'in transfer döneminin son gününde kadrosuna katmak istediği isimleri transfer tahtasının kapalı olmasında dolayı kadroya dahil edemedi.

ATİLLA PARADA DİRETTİ
Kırmızı Beyazlılarda transfer tahtasının kapanmasının nedeni Samsunspor eski kalecisi Atilla alacakları için TFF'ye başvurdu. Kırmızı Beyazlıların transfer tahtasının kapanmasının ardından yoğun çabalar üzerine bir türlü engeli aşamadı. Kırmızı Beyazlı Yönetim TFF'ye teminat mektubu sunmasına rağmen yetkililer bunu kabul etmedi. Samsunspor Yönetimi bir yandan kaynak arayışını sürdürken diğer yandan ise kaleci Atilla ile görüştü, fakat bu görüşmeler olumsuz sonuçlandı.

FERHAT'IN LİSANSI ÇIKMADI
Samsunspor Yönetim kadroya ortasaha için 2 veya 3 transfer daha yapacaktı. Fakat transfer tahtasının kapalı olması bu transferlere engel olurken, Gençler Birliğinden kadroya dahil ettiğimiz Ferhat Görgülü'nün ise lisansı çıkmadı. Kırmızı Beyazlılar transfer ettiği stoper oyuncusu Ferhat ile sadece ön protokol imzalamıştı. Son gün transfer tahtasının kapalı olması, Ferhat'ın lisansına engel oldu.

TARAFTAR İNANÇLA ŞAMPİYONLUĞUN GELECEĞİNİ VURGULADI
Kırmızı Beyazlı Yönetim akşam geç saatlere kadar mesai, yapmasına rağmen transfer tahtası problemini bir türlü çözemedi. Kırmızı Beyazlı taraftarlar ise gece geç saatlere kadar bekledi. Samsunspor taraftarları daha sonra ise kadroya güvendiklerini transfere gerek duymadan, inanç ile şampiyonluğun geleceğini vurguladı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.