SAMSUNSPOR'DA PLAY-OFF SESLERİ

SAMSUNSPOR'DA PLAY-OFF SESLERİ
Ligde aldığı son 3 maçtan 9 puan alarak düşme hattından hızla uzaklaşan Samsunspor'da yüzler gülerken, taraftarlar Manisaspor ve Elazığspor'la oynanacak olan 2 maçtan 6 puan alındığı takdir de takımın play Off oynama şansının yüksek olduğuna inanıyor.

SAMSUNSPOR'DA PLAY-OFF SESLERİ
Samsunpor, son oynadığı Altınordu, Balıkesirspor ve Şanlıurfaspor maçlarından 9 puan toplayarak 31 puana ulaşırken, düşme potasındaki en yakın rakibiyle puan farkını 7'ye çıkardı. Ligde alınan başarılı sonuçlar takıma büyük moral olurken, taraftarlarda Play-Off hesapları yapmaya başladı. Ligin bitmesine 7 hafta kala önce Manisaspor deplasmanına gidecek olan Samsunspor daha sonraki hafta kendi sahasında Elazığspor ile karşılacak. Bu maçlardan alınacak olan 6 puanın takımı bir anda Play-Off potasına sokacağına inanan Samsunspor taraftarları son haftaya kadar bu umutlarının devam edeceğini söylediler.

BİZ TARAFTARLAR BUNA İNANIYORUZ 
2. yarının flaş takımlarından birinin Samsunspor olduğunu ve takımın oynundan ve aldığı başarılı sonuçlardan memnun olduklarını dile getiren taraftarlar;'Samsunspor çok güzel bir hava yakaladı. Aldığımız başarılı sonuçlar bizi düşme potasından uzaklaştırırken, Play-Off hesaplarını da yapmaya başladık. Önümüzde zorlu 2 maçımız olan Manisaspor ve kendi sahamızda oynayacağımız Elazığspor maçlarından 6 puan aldığımız takdirde Play-Off için son 5 haftaya daha umutlu gireceğiz. Bu kulüp her türlü zorlukların altından kalkmış ve taraftarlarıyla bütünleşmiş köklü bir kulüptür. Biz buna inanıyoruz herkes inansın. Playy-Off'a katılmamamız için hiç bir neden yok. Yeter ki hep birlikte tek ses tek yürek olalım.' diye konuştular.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.