SAMSUNSPOR'DA MUTLU SON

SAMSUNSPOR'DA MUTLU SON
Samsunspor'da Bekir Sevgi ve Murat Gürbüzerol'un alacakları yatırıldı bu Oyuncuların serbest kalma şansı ortadan kalktı.

 


 

BEKİR'DE İŞLEM TAMAM 
Samsunspor'da Bekir Sevgi ve Murat Gürbüzerol'un alacakları bugün yatırıldı. Heriki oyuncununda serbest kalma ihtimali tamamen ortadan kaltı. Kırmızı beyazlı Kulüpte hatırlıyacağınız üzere genç kaleci Bekir Sevgi alacakları nedeniyle kulübü sezonun sona ermesnin ardından TFf'ye şikayet etmiş ve bu oyuncunun alacaklarına karşılık bonservisini eline alarak serbest kalacağı gündeme gemişti. Ancak Samsunspor Yönetimi tıpkı Murat Gürbüz Erol'da olduğu gibi Bekir'in de alacaklarının tamamını ödedi ve oyuncunun kulüpte kalması sağlandı. 

MURAT SERBEST KALAMAYACAK 
Kırmızı beyazlılar'da mutlu son. Samsunspor'da sezonun sona ermesinin ardından takımda kalması yılan hikayesine dönen başarılı orta saha oyuncusu Murat Gürbüzerol'un alacakları bugün yatırıldı ve oyuncunun serbest kalma ihtimali tamamen ortadan kalktı. Bu gelişmelerin ardından daha önce Kırmızı beyazlı Yönetim'den aldığı yıllık ücrette zam isteyen Gürbüzerol'un bu isteğine Samsunspor Başkanı Erkut Tutu ve Yönetim Kurulu üylerinin nasıl bir cevap vermeceği ise merak konusu oldu. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.