SAMSUNSPOR'DA MORALSİZ ANTRENMAN

SAMSUNSPOR'DA MORALSİZ ANTRENMAN
Balıkesirpor'a deplasmanda mağlup olarak Play-offlara katılma şansını mucizelere bırakan Kırmızı beyazlılar Yeni Malatyaspor hazırlıklarına dün start verdi.

 

 


NURİ ASAN'DA SESSİZ SEDASI İDMAN 
Deplasmanda Balıkesirspor karşısında 90 dakika boyunca silik bir futbol oynayrak sahadan mağlubiyetle ayrılmasının ardından taraftarlarını hayal kırıklığına uğratan ve Play-offlara katılma şansını mucizelere bırakan Kırmızı beyazlılar'da zorlu Yeni Malatyaspor mesaisi dün Nuri Asan Tesislerinde başladı. Teknik direktör Engin Korukır nezaretinde gerçekleşen idman düz koşu ile başladı. Daha sonra antrenmanın ilerleyen bölümünde istasyon ve dar alanda kısa pas çalışması gerçekleştirildi. 


OYUNCULAR TADI TUZU KAÇTI 
Antrenmanın son bölümünde ise oyuncular çift kale maç yaparak idmanı sonlandırdı. Antrenman boyunca oyuncuların bir hayli moralsiz oldukları ise gözlerden kaçmadı. İdman'da sakatlıktan yeni yeni kurtulan Mehmet Çakır takımdan ayrı düz koşu yaptı. Özellikle antrenmanının başından sonuna kadar Ofoedu'nun isteksiz ve mutluz olduğu dikkatlerden kaçmazken oyuncunun hafta sonu oynanılacak Yeni Malatyaspor maçında forma giyip giymeyeceği belirsizliğini koruyor. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.