SAMSUNSPOR'DA MİLLİ ARADA TEMPO ARTACAK

SAMSUNSPOR'DA MİLLİ ARADA TEMPO ARTACAK
Yılport Samsunspor lige verilen milli maç arasını Antalya'da kampa girerek en iyi şekilde değerlendirmeye çalışacak. Oyun sistemi ve futbolcuların birbirine uyumu üst seviyeye çekilmeye gayret edilecek.

Sezona güzel bir galibiyetle başlayıp ardından oynadığı karşılaşmalarda istediği sonuçları elde edemeyen Yılport Samsunspor, ligde verilen milli maç arasını iyi değerlendirecek. Yeni teknik direktörü Mehmet Altıparmak ve kadro değişikliği ile sezona başlayan Yılport Samsunspor, geride kalan haftalarda beklediği sonuçları alamasa da umudunu kaybetmedi. Fuat Çapa'nın gelişinden sonra ligde 1 beraberlik 1 yenilgi ve 1 galibiyet alan kırmızı-beyazlılar, milli aradan sonra galibiyet serisi hedefliyor.

manset-3-054.jpg

ÜST SEVİYEDE ÇALIŞMA
Son olarak Manisa FK'yı isahasında 1-0 mağlup ederek TFF 1.Lig'de 12 haftada 4 galibiyet 3 beraberlik 4 yenilgi alarak 15 puan toplayan kırmızı-beyazlılar milli aradan sonra galibiyet serisine başlamayı hedefliyor.  Antalya'da kampa girerek çalışmalarına devam edecek olan kırmızı-beyazlılar, milli aradan sonra oynanacak olan Eyüpspor maçına kadar üst seviyede çalışarak oyun sistemi ve uyumu en üst noktaya taşımaya gayret edecek. 

manset-1-086.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.