SAMSUNSPOR'DA KÖSE RÜZGARI ESECEK

SAMSUNSPOR'DA KÖSE RÜZGARI ESECEK
Yılport Samsunspor'un Fenerbahçe'den transfer ettiği Ahmethan Köse, yeni sezonda takımına katkı sağlamak için tüm gücüyle çalışmalarını sürdürüyor.

Kırmızı-beyazlı ekipte uyum sürecini çabuk atlatan ve takım arkadaşlarıyla oldukça güçlü bağlar kuran Ahmethan Köse, yeni sezon için gücünün sınırlarını zorlayarak hazırlanıyor. Teknik Menajer Yücel Uyar'ın "Futbolcuda artık sadece yetenek, güç ve kuvvet yetmiyor. Karakter bu işin önemli bir parçası. Biz bu üçünün de Ahmethan’da buluştuğuna inanıyoruz. Ahmethan da inşallah Cenk İşler, Serkan Aykut, İlhan Mansız, Tanju Çolak gibi Türk futboluna damga vuracak bir futbolcu olacak" şeklinde nitelediği Köse, antrenmanlarda gösterdiği performansla İrfan Buz'un sezon içinde en etkili gol silahlarından olmaya hazırlanıyor. 

43r43rt54-3.JPG

REKABET YAŞAYACAK
Son oynanan hazırlık maçı olan Pazarspor mücadelesinde takımının tek golünü kaydeden 22 yaşındaki santrafor, taraftarlar önünde resmi maça çıkmak için sabırsızlanıyor. Geçen sene takımın en skorer ismi olan Bahattin Köse ve kendisi gibi yeni transfer edilen tecrübeli golcü Atabey Çiçek ile kıyasıya bir rekabet yaşayacak olan Köse, bu rekabetle performansını artırıp kırmızı-beyaz formayla gol yollarının aranılan ismi olmak istiyor.

Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.