Samsunspor'da Kayseri Alarmı...

Samsunspor'da Kayseri Alarmı...

 

Ptt 1.lig her hafta ayrı bir heyecana şahit oluyor.. Şampiyonluğa giden takımlar puan kaybetmezken diğer puan kaybeden takımlar ise alt sıralara düşmememk için mücadele veriyorlar.. Bu yarışın içerisindeki Samsunspor'umuz Ziraat Türkiye Kupasında Yeni Diyarbakıspor'u saf dışı bırakarak moral ve motivasyon kazanmış oldu. Bu maçta sakatlıktan yeni kurtulan Recep Niyaz oynadığı futbolla göz doldururken, Forma şansı bulamayan oyuncular ve kaleci Hasan gösterdikleri performansla Teknik direktör Erhan Altın'ın gözüne girmeyi başardılar.

 

Samsunspor geçen hafta kendi saha ve taraftarı önünde Boluspor karşısında elde ettiği galibiyet ile kendisine gelirken, Artık puan veya puanlara yakın iyi futbol oynamaya başladı diyebiliriz.. Ptt 1.lig'in köklü ve şampiyonluk mücadelesi veren Sarı kırmızı Kayserispor ile bu hafta sonu deplasmanda karşılaşacak olan Samsunspor erken final niteliğindeki bu maçı kazanmak için büyük bir efor sarfedecek. Müsabakanın bana göre her anı bir hayli zorlu geçecek gibi gözüküyor..

 

 

Samsunspor bu maça Teknik direktör Erhan Altın'ın nezaretinde çok iyi ve titiz hazırlandılar. Deneyimli Teknik direktör Diyarbakır kupa maçına Boluspor karşılaşmasında oynayan futbolcuları Samsun'da bırakarak dinlenmesini sağladı.. Her geçen hafta adım adım daha ileri futbol oynamaya başlayan Kırmızı şimkeler bu maçada çok umutlu gittler. Takım olarak Kayseri maçı için büyük bir çalışma içerisine giren ve Recep Niyaz'ın da hazır olması ile kulüpte morallerin yüksek olduğu bu musabaka öncesi Samsunspor şampiyonluk adaylarından Kayserispor karşısında mutlaka puan yada puanlarla dönmeyi hedefliyor..

 


Herkesin bildiği gibi Samsunspor'da tek moralleri bozan şey eski yabancı futbolcu alacaklarının 26 Eylül tarihinde ödenmesi ve bu paralar ödenmediği taktirde tekrar ortaya puan silme meselesi çıkması Samsunspor'da moralleri bozmaya yetiyor.. Yönetim bunun için durdurak demeden sürekli Kaynak arayışlarına devam ediyor. Şuana kadar bu parayla ilgili bu kaynağın bulunmadığı gelen bilgiler arasında.. Eski yabancı oyuncuların borçları dolayısı ile yeni takımda mücadele eden futbolculara ödeme yapılamıyor.. Bu'da Samsunspor için gerçekten kötü ve Talihsiz bir olay.. Samsunspor bütün bu olumsuzluklara karşı bu sezon hedeflediği şampiyonluk yoluna emin adımlarla devam ediyor.. Bu takımın tek kurtuluşu Süper lige çıkmasıyla olacağını benim bildiğim gibi büyün Samsun Halkıda biliyor.. Her Şey Büyük Samsunspor İçin..

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Erdal Cansu Arşivi
SON YAZILAR