SAMSUNSPOR'DA İKİNCİ TUTU DÖNEMİ

SAMSUNSPOR'DA İKİNCİ TUTU DÖNEMİ
Kırmızı Beyazlılar'da dün yapılan Genel Kurul'da Erkut Tutu ve Yönetimi ikinci kez Samsunspor Başkalğına seçildi.

Tarihinde ilk kez sandıklı oy ile seçime giden Kırmızı Beyazlı camia'da Erkut Tutu ve Yönetimi 318, Ahmet Yılmaz ve Yönetimi 38, İbrahim Ersöz ve Yönetimi ise 16 oy almasının ardından Tutu ve Yönetimi Samsunspor'da yeniden Samsunspor Başkanlığına seçildi.


ÜYELERDEN KONGREYE YOĞUN İLGİ
Samsunspor'da Genel Kurul dün Canik Kültür Merkezinde yoğun kalabalık eşliğinde gerçekleşti. Genel Kurul'la dün adeta ilkler yaşandı. Tarihinde ilk kez sandıklı oy pusulası ile seçime giden Kırmızı Beyazlı camia'da Kongre salonunun tıklım tıklım olması ise gözlerden kaçmadı. Yapılan açıklamaların ardından üç aday'ın yer aldığı Genel Kurul'da oylama işlemine geçildi.


TUTU VE YÖNETİMİNE TAM DESTEK
Yapılan oylama sonrası Erkut Tutu Erkut Tutu ve Yönetimi 318, Ahmet Yılmaz ve Yönetimi 38, İbrahim Ersöz ve Yönetimi ise 16 oy almasının ardından Kırmızı Beyazlı camia'da Erkut Tutu ve Yönetimi ikinci kez göreve gelmiş oldu. Salonda yer alan Samsunspor Kulübü üyeleri ve Tutu Yönetimde yer alanlar oylama sonrası büyük sevinç yaşadılar. Hatırlıyacağınız üzer Genel Kurul öncesi Tutu Yönetimine Galip Öztürk, Kazım Yılmaz ve Şehrin önde gelen bir çok istmi maddi manevi destek sözü vermişlerdi.


HER ŞEYİ EN İNCE DETAYINA KADAR DÜŞÜNDÜK
Oylama öncesi açıklamalarda bulunan Samsunspor'un yeni Başkanı Erkut Tutu şunları söyledi;":Herkes neden son güne kadar adaylığını açıklamadın diye soruyor. Ben Samsunspor'un içersinde bulundugu durumu bildiğim için kaynak yaratmak için yaratmak için dün geceye kadar görüşmeler yaptım. Göreve geldiğim gün önüme çıkacak bütün problemleri biliyorum. Görev süreci boyunce hiç bir zaman ağlama sızlama yapmamak için bütün tedbirlerimi aldım" NİYAZİ ÖNDAŞ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum