SAMSUNSPOR’DA HEDEF MUTLAK GALİBİYET

SAMSUNSPOR’DA HEDEF MUTLAK GALİBİYET
Samsunspor Teknik direktörü Besim Durmuş, “Adanaspor maçı bizim için çok değerli. bütün enerjimizi bu maça biriktiriyoruz. Sahadan galip gelmek adına güzel bir karakter ortaya koyacağız.” dedi.

Kırmızı-beyazlıların Teknik sorumlusu Besim Durmuş, 29. Hafta’da konuk olacakları Adanaspor karşılaşmasından galip gelmek istediklerini söyledi. Durmuş, Nuri Asan tesislerinde Gazetecilere açıklamalarda bulundu. Adanaspor maçının önemine değinen tecrübeli teknik adam Durmuş, “Adanaspor maçı bizim için çok değerli. bütün enerjimizi bu maça biriktiriyoruz. Sahadan galip gelmek adına güzel bir karakter ortaya koyacağız. Milli takım arasına girdik dinlendik ve toparlandık. Verilen bu ara bizim açımızdan büyük bir avantaj oldu. Hem fiziksel hem de zihinsel olarak bu maça hazırlanıyoruz. Adanaspor karşısında üst seviye mücadele edeceğiz. artık bir savaşın içine girdik bunu oyuncularımız da hissediyor. Endişe etmeden kendi kalitemizi, kendi karakterimizi ortaya koyarak inşallah oradan galip geleceğiz. Tüm enerjimizi maksimum ve olumlu olarak o gün kullanmak istiyoruz. İnşallah bu maçı kazanırsak birçok şeyi de ortadan kaldırmış olacağız.” diye konuştu.

“Hakem kararıyla 2 puanı sahada bıraktık”

28. Hafta karşılaşmasında Boluspor ile oynadıkları maçta futbolcuların çok iyi performans sergilediklerini vurgulayan Durmuş, “Hafta sonu Boluspor ile zor bir maç oynadık. Futbolcularım üst seviye bir mücadele ortaya koydu. Oyuncuların bu enerjisi taraftarımızla birleşerek rakipte büyük baskı oluşturdu fakat, hakem kararıyla 2 puanı sahada bıraktık.” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.