SAMSUNSPOR'DA HAZIRLIKLAR SÜRÜYOR

SAMSUNSPOR'DA HAZIRLIKLAR SÜRÜYOR
Samsunspor'da zorlu Denizlispor deplasman hazırlıkları dün tüm hızıyla devam etti. Kırmızı beyazlılar'da futbolcuların hırslı ve istekli çalışmaları dikkatlerden kaçmazken antrenmanı Samsunspor Yöneticileride takip etti.

 

FUTBOLCULAR HIRS KÜPÜ 
Kırmızı beyazlılar'da hazırlıklar devam ediyor. Samsunspor hafta sonu deplasmanda Denizlispor ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıkların dün gerçekleştirdiği çift antrenmanla devam etti. Sabah saatlerinde Nuri Asan Tesislerinden Teknik direktör Osman Özköylü nezaretinde gerçekleşen antrenman düz koşu ile başladı. Daha sonra 5'e 2 orta oyunu ve pas çalışmasına geçen Samsunspor'da oyuncuların hırslı ve istekli çalışmaları dikkatlerden kaçmazken bu durum Teknik heyetinden yüzünü güldürdü. 

KALECİLERİN PERFORMANSLARI GÖZ DOLDURDU 
Akşam gereçkleşen antrenmanda ise Samsunspor'lu oyuncular şut çalışması ile hazırlıklarını sürdürdü. Kırmızı beyazlılar'da dün gerçekleşen şut çalışmasında özellikle kaleciler Tom, Bekir ve Orhan'ın kurtarışları ve üst düzey performansları dikkatlerden kaçmadı. İdman taktiğe dayalı çift kale maçla sona erdi. Samsunspor hafta sonu deplasmanda oynayacağı zorlu ve bir okadar kritik Denizli deplasmanı hazırlıklarına bugün gerçekleştireceği antrenmanala deva  edecek. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.