SAMSUNSPOR’DA HAREKETLİ GÜNLER BAŞLIYOR

Teknik direktörlük görevine İrfan Buz’u getiren Samsunspor ’da yeni sezon öncesi transfer çalışmaları bu hafta itibariyle resmen başlayacak. Özellikle forvet mevkii sil baştan olacak şekilde yeniden bir oluşuma gidilecek.

 

Vurucu bir hücum hattı oluşturmak isteyen Samsunspor’da Teknik ekip ve transfer komitesi bu özelliklere sahip kanat ve forvet oyuncularını Samsunspor a transfer ederek sezon içerisinde hücum hattın da hata yapmak ve sıkıntı çekmek istemiyor. Transfer demişken Samsunspor da mevcut kadroda yer alan 15 futbolcu ile yolların ayrılacağı ve bu isimlerin bazıları kiralık bazıları ise bonservisleri elinde takımdan ayrılacaklar.

 

Bu nedenle Samsunspor transfer gündemi geçmiş yıllara nazaran çok hareketli olacak. Deneyimli teknik direktör İrfan Buz armayı ve formayı 2019-2020 sezonunda en iyi yerlere taşımayı hedefliyoruz. Taraftarların şahsıma gösterdikleri duygu ve güven karşısında benimde bu takım için yapacağım çok işlerimiz var.  Şampiyonluğa susamış bir takımın taraftarlarını memnun etmek ve takımı en yüksek yerlere taşımakta bizim işimiz ve görevimiz olacaktır. Ekinin ve ben buna inanarak bu büyük camiaya şampiyonluk vaat ederek geldik. Bu süreçte birlik ve beraberliğimizi sezon sonu kadar sürdürmeli ve mutlu sona ulaşarak Samsunspor’u en iyi yerlere getireceğiz. Açıklamalarında bulundu.

 

Benim de hocaya güvenim tam. Bu sezon Samsunspor’un sezonu olacak. Yıldırım holding icra kurulu başkanı Yüksel Yıldırım takımın gelecek sezon 1.ligde oynayacağından emin olduğu için Amerika’da transfer temasları yaparak Brezilya ve Kolombiya’dan futbolcu bakmaya ve transfer yapmak için şimdiden talimat verdi. Bu kör kuyu olan 2.ligden bir an evvel tozunu toprağını fazla yutmadan ayrılmak yakışır Samsunspor’a.

 

 

HER ŞEY BÜYÜK SAMSUNSPOR İÇİN

 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Erdal Cansu Arşivi
SON YAZILAR