SAMSUNSPOR’DA HAREKETLİ GÜNLER BAŞLADI 

TFF 2. Lig'de mücadele verecek olan Yılport Samsunspor, geçen sezon kıl payı kaçırdığı şampiyonluğu, bu sezon aynı hataya düşmeden mutlu sona ulaşmak ve şampiyon olabilmek için çalışmalarına erken başladı.

Yılport Samsunspor, takım içerisinde büyük revizyona giderek geçen sezon mücadele eden futbolculardan yarısıyla yollarını ayırdı. 

Yapılacak kaliteli ve deneyimli transferler ile mükemmelin üzerinde bir kadro oluşturmak, sezon sonu da ligi birinci bitirerek play off’a kalmadan direk şampiyonluğu ulaşmak istiyorlar.

Bu konuda tam yetkili teknik menajer Mustafa Aztopal ve Yücel Uyar birlikte çok titiz bir şekilde transfer çalışmalarını sürdürüyorlar. Yılport Samsunspor, geçtiğimiz çarşamba günü Keçiörenspor’un deneyimli sol beki Gökhan Meral’a imza attırarak transferin ilk bombasını patlatmış oldu. 

Yılport Samsunspor’un büyük ortağı Yıldırım Holding icra kururlu başkanı Yüksel Yıldırım,’şartlar neyi gerektiriyorsa onu yaparak koyduğumuz hedef olan 5 yıl içerisinde Avrupa kupalarında mücadele verme düşüncemiz mümkün olacaktır, başkanımız İsmail Uyanık’la birlikte aynı çizgi üzerinde hareket ediyoruz, hedeflenen şampiyonluğu kucaklamak için taraftarlarımızla bütünleşerek, yükseliş sezonu diye adlandırdığımız bu isteğimizi yerine getireceğiz’dedi. 

Şimdi Yılport Samsunspor’un cumartesi günü yapılacak olan genel kurulunda yönetime yeni isimlerin girmesi bekleniyor. Genel kurulda geçen bir yılın hesabı yapılarak yeni bir yol haritası çizilecek ve Samsun şehrinde heyecan yaratacak kararlarla yola devam edilecektir. 

Yılport Samsunspor, birinci etap kampını 19 temmuz’da Bolu’da tamamladıktan sonra, ikinci etap kampını 19 ağustos’da Erzurum’da gerçekleştirerek 2019-2020 sezonuna zımba gibi girmesi bekleniyor. Ligler ise 1 eylül’de başlayacak ve taraftarlarımızda Yeni 19 Mayıs stadında takımlarına destek verecek olmanın şimdiden heyecanını yaşamaya başladılar. 

HER ŞEY BÜYÜK SAMSUNSPOR İÇİN…

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Erdal Cansu Arşivi
SON YAZILAR