SAMSUNSPOR’DA GÖZLER GAZİANTEP’E ÇEVRİLDİ

SAMSUNSPOR’DA GÖZLER GAZİANTEP’E ÇEVRİLDİ

PTT 1. Lig 28. Haftasında Samsunspor Süper Lig yolunda en büyük engel olan Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçını nasıl kayıpsız atlatabilirim hesapları içerisinde çalışmalarını sürdürüyorlar. Kendi saha ve taraftarları önünde genç Orduspor’a 90 dakika zorlanan kırmızı beyazlılar Gaziantep Büyükşehir Belediyespor karşısında nasıl bir futbol sergileyeceği merak konusu oluyor. Samsunspor Başkanı Erkut Tutu ve Yönetimi bu hafta itibariyle Radikal kararlar alarak kulüpte bir disiplin oluşturdular. Nüri Hasan Tesislerine giriş ve çıkışlar sıkı denetime tabit tutuldu. 


Bu sezon Samunspor’da göreve geç geldiklerini ama buna rağmen Başkan Tutu Süper Lig hedeflerinden şaşmadıklarını bu hedefi şartlar ne olursa olsun yakalayarak Samsunspor’u geçen dönem nasıl Süper Lig’e taşıdıysak bu sezonda taşıyacağımızdan yeter ki şartlar ve verilen sözler yerine gelsin demişti.  Samsunspor zorlu Gaziantep Büyükşehir Belediyespor hazırlıklarını kendi tesislerinde hız kesmeden durmadan dinlenmeden çalışmalarını sürdürüyorlar. Sarı  kart sınırında olan futbolcularımızdan Musa AYDIN, Ofoedu ve Mbilla Gaziantep BelediyeSpor karşısında kart görmemek için mücadele verecekler.

Samsunspor Teknik Sorumlusu Erhan Altın zorlu deplasmanda  mutlaka galibiyet beklediklerini belirterek çok titiz ve hassas bir şekilde bu maçın hazırlıkları devam ediyor. Samsunspor taraftarları Gaziantep’e gidebilmek adına orada takımı yalnız bırakmamak için bugün itibariyle otobüslerini ayarlayarak akın akın Gaziantep’e gitmeyi hedefliyorlar. Artık PTT 1’İnci Lig'in sonuna doğru yaklaştığımız bu günlerde zirveyi zorlayan ve küme düşmeme mücadelesi veren takımlar ile müsabakalar oynayacak olmamamız kalan 7 maçın ne çok  zor ve kritik olduğunu bilinci içerisinde Samsunspor olarak  bu süreçten galibiyetler alarak geçmeyi hedefliyoruz. Bu saatten sonra yapılacak hatalar Samsunspor’un yolundan sapmasına neden olacağı için şehir ve camia olarak çom dikkat etmemiz gerekiyor.

HERŞEY BÜYÜK SAMSUNSPOR İÇİN

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Erdal Cansu Arşivi
SON YAZILAR