SAMSUNSPOR'DA GENÇLER İMZALADI

SAMSUNSPOR'DA GENÇLER İMZALADI
Kırmızı beyazlılar'da takımda yer alan 7 genç oyuncu kendilerini Samsunspor'lu yapan resmi sözleşmeyi imzaladı. İmza atması beklenen Berkay Çalık ise eski Kulübü Yolspor ile Samsunspor arasına yaşanan ufak pürüzler nedeniyle törede imza atamayan tek isim

 


 


7 GENÇ OYUNCU İLE ANLAŞMA SAĞLANDI
Samsunspor'dan imza şov. Yeni sezon öncesi transfer yasağı nedeniyle kadrosuna dış transferden hiç bir oyuncu katamayan ve gençlere yönelen Kırmızı beyazlılar'da 7 genç oyuncuya izma attırldı. Takımla birlikte yeni sezon hazırlıkları çerçevesinde çalışmalara katılan ve Teknik direktör Engin Korukır'ın gözüne girmeyi başaran Samsunspor'un genç oyuncuları Kemal İşlemek, Gökhan Genç, Ramazan Özcan, Samet Yıldırım, Berkay Polat, Erkan Çam ve kaleci Enes Acar kendilerini Samsunspor'lu yapan resmi sözleşmeyi imzaladılar. 

GENÇLERİMİZ KULÜBÜMÜZE HAYIRLI OLSUN 
İmza töreni sonrası açıklamalarda bulunan Samsunspor Kulübü Başkan Vekili Ömer Çoruh genç bir kadro ile yola çıktıklarını belirterek şunlrı söyledi,"7 futbolcumuzun hepsi alt yapıdan yetişen ve spor okulundan başlayarak futbol eğitimi almıştır. Bu gençlerimizin hepsinide profesyonel yaptık. Belki kamaoyu transfer yasağı etken diyebilir. Belki 3 tanesi alt yapıda oynayabilir. Ancak bu oluşumda transfer yasağının olduğunu hepimiz biliyoruz. Ancak bu çocukların takımımıza her şekilde faydalı olacağını biliyoruz. Yolları açık olsun. Kulübümüze hayırlı uğurlu olsun" dedi. 

BERKAY ÇALIK'A YOLSPOR ENGELİ 
Berak Çalık'ın Kulübü ile bir sorun yaşadıklarını belirten Samsunspor Kulübü Başkan Vekili Ömer Çoruh,"Takımımıza iki sezon önce transfer olan Berak Çalık'ın eski Kulübü Yolspor ile bir sorun yaşadık. Malesef orada bir sorun yaşıyoruz ancak bu sorunuda en kısa sürede çözeceğiz. Burası hepimizin malı. Bu takım hepimizin. Samsunspor için biz buradayız. Samsun'lu ve Samsunspor'lu olan arkadaşlarımızında bizlere yardımcı olmasını istiyoruz" şeklinde konuştu. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.