SAMSUNSPOR'DA BÜYÜK ŞOK!

Spor Toto ikinci lig beyaz grupta mücadele veren Samsunspor kendi evinde taraftarların önünde büyük bir şok yaşamış oldu.

 Bu takım şampiyon olur denilerek 3. haftayı geride bıraktığımız bugünlerde uyum sorunu yaşamaktadır.

 Taraftarlar uyutuluyor kendi evinde 3-0 mağlubiyet efsane başkan İsmail uyanığın uykularını kaçırmış gibi geliyor bana bir çare bulunmazsa bu takım bu gidiş ile şampiyon filan olamaz görüşünü taşıyorum.

 Samsunspor teknik direktörü Taner Taşkın hocam bana göre bu futbolcular seni hiç sevmiyorlar gibi geliyor bana mücadele vermiyorlar koşmuyorlar çalışmıyorlar ve pas yapmıyorlar galip gelmemek için ellerinden geleni yapıyorlar kısacası seni sabote ediyorlar.

 Samsunspor bu olmamalı Samsunspor kendi sağa ve taraftarı önünde boynu bükük bırakılmamalı bunu düşünüyorum bunu hesaplıyorum içimden maçı seyrederken kale arkasında ne sıkıntılar çektiğimizi ben de biliyorum siz de biliyorsunuz taraftarlarda biliyor.

 Taraftarları küstürmeyelim efendiler Yıldırım Holding yönetim kurulu başkanı Yüksel Yıldırım bu takım için Orduspor ile yapılan hazırlık maçında fazla beğenmediğini beyan etmiştir.
 bana göre haklıymış Yüksel Yıldırım başından bu yana bu takım içerisinde iyi gitmeyen şeyler var efsane başkan İsmail uyanık bu işe Bir neşter atar ve bana göre bu sorunu çözer kanaatini taşıyorum vakit geçmeden takım fazla puan kaybetmeden taraftarları küstürmeden bu işi halledin sonra boş tribünlere oynarsınız efendiler. 

Bir de Serzenişim olacak  kime Canberk Dilavere oyundan alındıktan sonra kulübeye gitmesi gerekirken formasını çıkartıp soyunma odasının yolunu tutması da hazmedemez bir disiplinsizlik olayı bana göre bu tip olaylar ve hareketler takıma zarar verebilir.

 Sen kim olursan ol çok iyi bir futbolcu dahi  olsan hiçbir zaman Samsunspor'dan büyük olamazsın efsane Başkanım İsmail Uyanık yarından itibaren bu olumsuzluklara bir çözüm Üretir ve bu takımı düzeltir şayet şampiyon olacaksak şayet bu ligde taraftarlarımıza arkamıza alacaksan mutlaka bunu başarmamız gerekiyor Ona göre hareket etsin herkez  daha liglerin başındayız kaybedilen puanlar telafi edilebilir.

 Samsunspor'un selameti için kendi taraftarlarının önünde Samsunspor bir hezimet yaşamıştır. Yaşanan bu hezimetin telafisi var önce Saygılı ve disiplinli uyumlu bir takım olalım bunu başaralım bu uğurda bu takımdan kim gidecekse gözünün yaşına bakmadan defterini dürelim konu Samsunspor ise gerisi teferruhat  efendiler.

 HER ŞEY BÜYÜK SAMSUNSPOR İÇİN..

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Erdal Cansu Arşivi
SON YAZILAR