SAMSUNSPOR'DA BİR ŞOK DAHA !

SAMSUNSPOR'DA BİR ŞOK DAHA !
Kırmızı beyazlı Kulüpte gündeme gelen eskiye dönük borçlarının ardından 6 puan silinme cezası ile ilgili iddialar camia'da şok etikisi yarattı.


BU İDDİALAR CAMİA'DA ŞOK YARATTI 

Yaklaşık bir buçuk sene önce Samsunspor'un eski futbolcusu Bahia alacakları için FIFA'ya bir başvuru yaptığı, O gün gerek Menajeri gerekse Avukatı Samsunspor kulübü ile iletişime geçtileri iddia edildi.  Mevcut Yönetimin 120.000 Euro yatırıldığı takdirde dosya FIFA'dan geri çekileceği  ve Mevcut yönetim Bahia'nın alacağı için eski Başkan Kazım Yılmaz'dan 120.000 Euro para istediği, Eski Başkan Kazım Yılmaz'ın ise parayı mevcut Yönetime verdiği ileri sürüldü. Kırmızı beyazlı Kulübün karar defterine bile Bahia'nın taksitine verilmek üzere diye gelen bu paranın işlettiği'de iddialar arasında yer aldı.

TARAFTARLAR TEPKİLİ 
Bu gelişmelerin ardından Bahia'nın Avukatı ve Menajeri varılan anlaşma sonunda FIFA'dan dosyayı geri çektileri  Ancak bir ay sonra Samsunspor Yönetimin eski futbolcusu Bahia'nın hesabına para yatırılmadığı iddia edilirken, Yapılan görüşme sonunda 120.000 Euro Bahia'ya yatırılmamış ve bu paranın başka bir yerde kullanıldığı ileri sürüldü. Samsunspor'lu taraftarlar ise yaşanan olayların ve İddiaların ardından Bahia'ya yatırılmak üzere kendilerine verilen parayı, başka yerde kullananlar silinecek olan 6 puanın sorumlusudur diyerek tepkilerini dile getirdiler.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum