SAMSUNSPOR'DA ANKARA ALARMI

TFF 2.Lig Beyaz Grup'ta mücadele veren kırmızı-şimşekler son haftalardaki gerek yeni tranferler gerekse de teknik direktör degişiklikleri dolayısıyla ufak tefek sarsıntılar yaşamış olsa da son alınan Eyüpspor galibiyeti ile biraz nefes almış oldu.

Yılport Samsunspor yeni Teknik Direktörü İsmet Taşdemir, takım olabilmemiz kollektif futbol oynayabilmemiz için topyekün savaşabilmemiz için futbolcularımı tanımam gerekiyor demesiyle birlikte kırmızı-şimşeklerde her gün yapılan antremanlarda gözle görülür bir ilerleme meydana çıkmış oldu.

Yılport Samsunspor dün yapılan son antremanı ile birlikte Ankara Demirspor maçına hazır olduklarını göstermiş oldu. İsmet hocanın yaptırdığını idmanlarda gözüme çarpan bir şey oldu. Futbolcuların adelelerini kuvvetlendirme antrenmanlarında yere koyulan şişme lastik botlar ile üzerinde zıplama yaparak iyi bir performans yakalamalarını sağlanmış oldu. 

Dün Nuri Asan Tesisleri'nde eski teknik direktörlerimizden Gheorghe Multescu ve geçmişin süper oyuncularından Daniel Timofte, efsane başkan İsmail Uyanık'ın daveti ile Samsun'a geldiler.  Nuri Asan Tesisleri'nde kırmızı-şimşeklerin idmanlarını takip ettiler.

Tahminlerime göre Başkan İsmail Uyanık gelecek sezonda Romanya'dan futbolcu transferleri için bir çalışma yapmaya karar verdi. Yılport Samsunspor ve Ankara Demirspor yarın Etimesgut Devlet Demiryolu Stadında karşı karşıya gelecekler. 

Yılport Samsunspor, Ankara'dan kayıpsız dönerse ve içeride İnegöl'ü yenerse seri yakalamış olacak. Daha sonraki hafta Gaziantepspor'un ligden çekilmesi dolayısıyla maç yapmadan puan alacak olan kırmızı-şimşekler bu kritik puanları hanesine yazdırmış olacak.

Şampiyonluk yolunda emin adımlarla yoluna devam etmek isteyen Yılport Samsunspor'un yüce taraftarları şimdiden şehirde sampiyonluk şarkıları söylemeye başladılar bile.

Yılport Samsunspor'da 4 futbolcunun kadro dışı kalması ile birlikte Teknik Direktör İsmet Taşdemir ideal kadroyu kurabilmek adına büyük çalışmalar içerisinde gözüküyor. Kırmızı-şimkelerin bu hafta ile artık maç maç kazanmak zorunda olduğunu ve kaybetme lüksünün olmadığını hatırlatmak isterim.

Şahsen takım içerisinde ve futbolcular arasında birlik ve beraberlik sağlandığını hissettim. Bu ligden sezon sonunda şampiyon olarak layık olduğu yer olan TFF 1.Lig'e yükseleceğini düşünüyorum.

HER ŞEY BÜYÜK SAMSUNSPOR İÇİN!

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Erdal Cansu Arşivi
SON YAZILAR