SAMSUNSPOR'DA ADANA MESAİSİ BAŞLADI

SAMSUNSPOR'DA ADANA MESAİSİ BAŞLADI
Pazar günü saha ve taraftarı önünde Adanademirspor ile karşı karşıya gelecek olan Samsunspor'da zorlu 90 dakikanın hazırlıkların dün yapılan tek idmanla start aldı.


FUTBOLCULAR HIRS KÜPÜ 
Kırmızı beyazlılar'da zorlu Adanademirspor karşılaşmasının hazırlıkları başladı. Ptt 1.lig'de 2016-2017 sezonu ilk maçında sahasında Adanademirspor'u ağırlayacak olan Samsunspor'da zorlu 90 dakikanın hazırlıkları dün yapılan tek antrenman ile başladı. Nuri Asan Tesislerinde Teknik direktör Engin Korukır nezaretinde gerçekleşen antrenmanda Kırmızı beyazlı oyuncuların hırslı ve istekli çalışmaları gözlerden kaçmadı. 


KORUKIR'DAN UYARI GELDİ
Düz koşu ile başlayan antrenmanda Samsunspor'lu futbolcualr daha sonra 5'e 2 orta oyunu ile idmana devam etti. Taktik çalışmalarıyla son bulan antrenmanda Kırmızı beyalıların tecrübeli çalıştırıcısı Engin Korukır idman boyunca takımda yer alan genç oyuncuları sık sık uyardı. Kritik Adanademirspor sınavı öncesi Samsunspor bugün gerçekleştireceği çalışmalar ile zorlu 90 dakikanın hazırlıklarına aralıksız devam edecek. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.