SAMSUNSPOR'DA 4 İSİM GÜNDEMDE

SAMSUNSPOR'DA 4 İSİM GÜNDEMDE
Samsunspor'da takımın başına getirilmesi planlanan yeni Teknik direktör ile ilgili Kırmızı beyazlı Yönetim görüşmelere aralıksız devam ediyor.

YÖNETİM ELİNİ ÇABUK TUTMAK İSTİYOR 
Samsunspor'un yeni Teknik direktörü belli oluyor. Kırmızı beyazlılar'da 2016-17 sezonunun sona ermesinin ardından Teknik direktör Osman Özköylü ile yollarını ayıran Samsunspor'da Yönetim 16 haziranda yapılacak Olağanüstü Genel Kurul Kongresi öncesi takımın başına getirmeyi planladığı Teknik direktörü netleştirmek ve kongre öncesi bu büyük sorunu aşmak istiyor.

4 İSİM GÜNDEMDE
Özköylü ile yolların ayrılmasının ardından Samsunspor yeni Teknik direktörü için 4 önemli ismi gündemine aldı. Kırmızı beyazlı Yönetimin son olarak Yeni Malatyaspor ile şampiyonluk yaşayan İrafan Buz, Giresunspor'u Play-off potasına sokan Yücel İldiz, geçtiğimiz sezon Adanaspor'u lider olarak Süper Lig'e yükselten Engin İpekoğlu ve Ümraniye Belediyespor ile müthiş işlere imza atan Erkan Sözeri gibi 4 önemli ismi gündemine aldı.

MERAKLI BEKLEYİŞ SÜRÜYOR 
Yeni sezon öncesi Samsunspor Yönetimi yeni Teknik direktör konusunda bu 4 isimden en faydalı çalıştırıcıyı takımın başına getirmeyi planlıyor. Özellikle Samsunspor Başkanı Erkut Tutu ve Kırmızı beyazlı takımın Sportif Direktörü Coşkun Zeren yeni hoca konusunda ince eleyip sıkı dokuyor. Samsunspor'un 16 Haziran'da gerçekleştireceği Kongre öncesi Kırmızı beyazlı takımın başına hangi ismin yeni Teknik direktör olarak geleceği ise şimdiden merak konusu oldu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.