SAMSUNSPOR'A TATLI ZİYARET

SAMSUNSPOR'A TATLI ZİYARET
Samsunlu genç iş adamları Kadir Özkan ve Yakup Şahin Kırmızı beyazlı takımın dün gerçekleşen antrenmanını ziyaret ederek Teknik ekip ve futbolculara tatlı ikram ettiler.

OSMAN ÖZKÖYLÜ'DEN TEŞEKKÜR 
Samsunspor'a tatlı ziyaret. Samsunlu genç iş adamları Kadir Özkan ve Yakup Şahin önce gün Nuri Asan Tesislerinde gerçekleşen Samsunspor antrenmanını ziyaret ettiler. Ziyaretin ardından Genç iş adamları Kırmızı beyazlı Teknik ekip ve futbolculara tatlı ikramında bulunarak Manisaspor maçı öncesi başarı dileklerinde bulundular. Tatlı ikramı sonrasında ise iş Özkan ve Şahin Teknik direktör Osman Özköylü ve Futbolcularla hatıra fotoğrafı çekinmeyide ihmal etmediler. Samsunspor Teknik direktörü Osman Özköylü her iki iş adamınada ziyaretlerinden ötürü teşekkür etti. 

SAMSUN'UN EN BÜYÜK MARKASI SAMSUNSPORDUR 
Samsun'un en büyük markası olan Samsunspor'u her daim desteklediklerini ve Manisaspor hazırlıkları çerçevesinde gerçekleşen antrenmanda oyunculara moral vermek amaçlı idmanı ziyaret ederek moral vermek istediklerini belirten genç iş adamı Kadir Özkan,"Şehrimizin en büyük markası olan Samsunspor'umuzun bugünki antrenmanını ziyaret ederek tatlı ikramında bulunduk. İkinci yarı ile birlikte çıkışa geçen takımımıza Manisaspor maçında da başarılar dilerim. İnşşallah her geçen gün Samsunsporumuz daha iyi yerlere gelecektir" dedi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.