SAMSUNSPOR'A DEV SPONSOR !

SAMSUNSPOR'A DEV SPONSOR !
Kırmızı beyazlı Kulüpte yeni sezon öncesi isim hakkı ve stadyum ismiyle ilgli sponsorluk anlaşması için Yönetimin tün hızıyla çalışmalara devam ettiği belirtildi.

 

 


SPONSOR FİRMANIN İSMİ SIR GİBİ SAKLANIYOR
Samsunspor'da isim sponsoru için büyük firmalarla görüşülmelere başlandı. Kırmızı beyazlı Kulüpte sır gibi saklanan isim ve stadyum sponsorları için Yönetimin çalışmalarına tüm hızıyla devam ettiği ve bu konuda Samsunspor kulübünün elde edeceği kazanç ile eski borçlar ve oyuncu transferi yönünde ödemeler yapılacağı belirtildi. Türkiye'deki dev bir firma ile görüşme içersinde olan Yönetimin Samsunspor isim hakkı ve Stadyumun isim hakkına bu firma ile sponsorluk anlaşması yaparak Kulübe rahat bir nefes aldıracağı belirtildi. 

YENİ STADYUMUN ÖNÜMÜZDEKİ SEZONUN İLK YARI SONUNA HAZIR

Samsun'un Tekkeköy İlçesi'nde TOKİ ve Gençlik ve Spor Bakanlığı iş birliğiyle yapımına devam edilen Yeni Samsun 19 Mayıs Stadyumu ile ilgili de açıklamalarda bulunan Başkan Tutu, stadyumun önümüzdeki sezon başında hazır olamayacağını belirterek, "Tekkeköy’e yapılan stadyum son iki aydır olan yağışlardan dolayı bizim hedefimizden daha yavaş gitti. Çünkü çatıyı kapatamadılar, kuleleri sökemediler ve zemine başlayamadılar. Bundan dolayı da yaklaşık 1.5 aylık bir gecikme oldu. Fakat stadyumun alt taraflarında bütün işler devam etmiş, soyunma odalarında sular akıyor, ışıkları yanıyor. Şimdi çatının kaplaması komple bitti. Daha sonra hemen vinçleri kaldırdılar. Şu anda da drenaj çalışmaları yapılıyor. Bizim en büyük korkumuz, döşenecek çimin 2-2.5 ay boyunca kalıcı olamayacağı sıkıntısı içeresindeydik. Şimdi de Beşiktaş’ın stadındaki hibrit çalışması gibi bizimde stadımızda hibrit çimler ekilecek. Gençlik ve Spor Bakanlığı Trabzonspor’un ve bizim stadyumumuz lige yetişebilmesi için hibrite çevirdi. Hibrit döşendikten 15 gün sonra maç oynanmaya hazır oluyor. Stadyum bu hızla giderse ilk yarının sonuna doğru biz inşallah burada oynamaya başlayacağız. Orada çok güzel reklam alanlarımız olacak. Hibrit çalışması Beşiktaş’ın yeni stadı ile aynı çalışmada olacak” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum