SAMSUNSPOR ZORLU SON VİRAJDA

SAMSUNSPOR ZORLU SON VİRAJDA

Uzun bir maratonun sonunda Samsunspor için artık yolun sonu görünür gibi. 2014-2015 sezonuna girdiğinde zor günleri geride bırakan Kırmızı Beyazlılar PTT 1.Lig'in ilk yarısında yaşadığı maddi sıkıntıları tek tek aşarak bugünlere geldi. Kırmızı Şimşekler bu sezonun başında Emin Kar'ın istifa etmesi, kalan yönetimin yapılması gereken ödemelerin yapılmadığından dolayı Samsunspor tarihinde ilk defa 3 puan cezası alması ile karşılaştı. Bu talihsizlikler yetmezmiş gibi Kırmızı Beyazlıların eski başarılı oyuncusu Umar'ın elinden kaçırdı. 27 Aralık Erkurt Tutu ve Yönetiminin göreve gelmesi ile Samsunspor adeta yeniden doğdu. Samsunspor'un borçlarının yüklü olması ve kulübe verilen sözlerin tam olarak yerine gelmemesine rağmen yeni yönetim  büyük bir özveri ve çalışma göstererek bugüne kadar borçların bir kısmını ödemeyi başardı.

Şimdi Samsun'da gözler İzmir'e çevrildi. Heyecan dorukta. 8 haftadır hiç kaybetmeyen 24 puan toplayan ve 50 puan ile Samsunspor hemen altında yer alan İzmir temsilcisi Altınordu ile erken final oynayacağız. Nefesler tutuldu gözler bu maça çevrildi. Kırmızı Beyazlı Camia'da giriş çıkışlar kontrol altına alarak olağan üstü hal ilan edildi.  Altınordu karşılaşmasının telafisi yok. Beraberlik her iki takımada yaramıyor. Karşımızda çok koşan genç dinamik bir ekip, onun karşısında da tecrübeli iş bilir iyi futbol oynayan Samsunspor var. Bana göre Altınordu'nun çıkışına Samsunspor son verecek. Seriyi bozacağımıza inanıyoruz. Yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik. Yapacağımız tek bir hata bize pahalıya mal olacak.


Samsunspor takım olarak istim üzerinde. Patlamaya hazır bir bomba gibi. Tecrübesini bilgi ve birikimlerini konuşturarak bu maçta mutlak galip geleceğiz. Arkadaşlar sırat köprüsündeyiz. Bu köprüyü kazasız belasız geçmek zorundayız. Artık kelimelerin anlamsız olduğu noktadayız. Geçen sezon kaçırdığımız Süper Lig bu sezon yakalamak için inaç ve azimliyiz. Samsun şehri Süper Lig havasına girdi. Her yerde her tarafta Kırmızı Beyazlı bayraklar dalgalanıyor. Şehirde çoşku büyük. Samsunspor'un tek kurtuluşu Süper Lig'dir. Hala birçok borçla savaşan Kırmızı Beyazlı Camia Süper Lig'e çıktığında gerçekten nefes alacak. Buradan Samsun'lu iş adamlarımıza kurum ve kuruluşlara sesleniyorum. Biz bu takımı hep beraber sırtlayıp Süper Lig'e çıkaracağız sizde bizimle olun. Taraftarlar koptu İzmir'e akın ediyorlar. İzmir Atatürk Stadı tarihi günlerden birini daha yaşayacak. Bekle Bizi Süper Lig geliyoruz.

HERŞEY BÜYÜK SAMSUNSPOR İÇİN!

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Erdal Cansu Arşivi
SON YAZILAR