SAMSUNSPOR ZOR VİRAJDA

SAMSUNSPOR ZOR VİRAJDA

Liderliğini sürdüren Samsunspor, bu sezon oynadığı 12 haftada şuana kadar 6 galibiyet 4 beraberlik 2 mağlubiyet ile 22 puan alarak liderliği sürdürmeye devam ediyor. PTT 1.Lig'inde Samsunspor 13'ncü haftada kendi saha ve taraftarları önünde Giresunspor maçına çıkıyor. Yazımın başlığında belirttiği gibi zor virajdayız diyorum. Gerçekten de öyle, Giresunspor hafife alınacak bir takım değil. Son 3 maçını kazanarak  çıkışlarını sürdürüyorlar. Salı akşamında bugüne kadar Nuri Asan Tesisleri'nde kamp kurarak, Samsunspor'un yapmış olduğu antrenmanları ve hazırlık maçını seyrettim. Çıkarttığım ders ve reçete çok acı. Defansın önemli işlere imza atan, Ercan sakatlandı ve sezonu kapatması Samsunspor adına üzücü oldu.

 

Fatih Kılıçkaya'nın U21 ile yapılan hazırlık maçında, sakatlandı ve Giresunspor maçında forma giyip giyemeyeceği tıbbi müdahalelerden sonra netleşelecek. Teknik Direktörümüz Ümit Özat bu iki futbolcunun eksikliğini nasıl kapatacak? İyi giden Samsunspor'da sakatlıklar can sıkarken, formsuz futbolcularında çok olması takım hırsını etkiliyor gibi geliyor bana. Giresun maçının çok çekişmeli geçeceği ortada. Samsunspor'un bu maçta kaybetme riski sıfır. Şartlar ne olursa olsun, yüce Samsunspor taraftarlarını arkasına alarak maçı çevirip kazanarak liderlik ve zirve mücadelesini devam ettirmek zorunda. Onun için buradan Samsun halkına ve taraftarlarımıza oda başkanları, belediye başkanlarına, iş adamlarına bu hafta bir olma ve birlik olma zamanı diyorum. Takımımıza destek vererek, kazanmasını sağlamamız gerekmiyor mu? 

Samsunspor maddi kaynak sağlamak için, bastırmış olduğu 10 Bin biletin 50 TL'den satışa çıkması, çok sevindirici. Her Samsunlunun ve taraftarlarımız en az benim yaptığım gibi bir bilet alarak takımlarına destek vermesini istiyorum. Samsunspor için zor haftalar başlıyor, puan kaybetmemek adına şartlar ne olursa olsun içeride ve dışarıda kazanarak çıkışını sürdürmesi gerekiyor ve bu köşemden saat 18.30'da 19 Mayıs Stadyumu'nda oynanacak, Samsunspor-Giresunsor maçına tüm taraftarlarımızı bekliyorum. Zoru kolaya çevirebilmek adına, hep birlikte el ele, omuz omuza kazanmalıyız diyorum.


HERŞEY BÜYÜK SAMSUNSPOR İÇİN!

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Erdal Cansu Arşivi
SON YAZILAR