SAMSUNSPOR YÖNETİMİNİN KORUKIR KARARI

SAMSUNSPOR YÖNETİMİNİN KORUKIR KARARI
Kırmızı beyazlılar'da Başkan Tutu ve Yönetimin yola devam edecekleri ancak mevcut Teknik direktör Engin Korukır ile yolların ayrılacağı belirtildi.

 


 
YÖNETİM B PLANI DEVREDE 
Samsunspor ile ilgili attığı Tweetlerle gündeme gelen ve paylaşımlarıyla ilgili bir çok konunun sonunda haklı çıkan Samsunspor Sosyal hesabı bugün attığı Tweet’de Kırmızı beyazlı Yönetimin göreve devam edeceği ancak Yeni sezon’da Teknik direktör Engin Korukır’ı takımın başına getirmeyeceğini paylaştı. Özellikle Eylül ayından Kırmızı beyazlı kulün acil ödemesi gereken borçlar nedeniyle bir hayli sıkıntılı dönemler geçirmeye hazırlanan Samsunspor'da Yönetim B planını devreye sokmayı planlıyor. 


TAKIMIN BAŞINA HANGİ İSİM GETİRİLECEK 
Hatırlıyacağınız üzere Korukır ile geçtiğimiz gün bir araya gelen Yönetim tecrübeli çalıştırıcı ile kesin sonuca varamamış ve önümüzdeki hafta ikinci bir görüşme ile kararını vereceklerini belirtmişlerdi. Bu gelişmelerin ardından Kırmızı beyazlı takımın başına Teknik patron olarak Yönetimin hangi isim ile görüşeceği şimdiden büyük merak konusu oldu. Özellikle trasnfer yasağı nedeniyle oyuncu bakımında 2016-2017 sezonunda bir hayli zorlu dönem geçireceği beklnen Samsunspor'da taraftarların edişesi daha fazla artıyor. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.