SAMSUNSPOR YİNE BERABERE 2-2

SAMSUNSPOR YİNE BERABERE 2-2
Kırmızı beyazlılar Antalya kampındaki ikinci hazırlık maçında Muğlaspor ile 2-2 berabere kaldı. Samsunspor'un golleri Murat Gürbüzerol ve Mehmet Çakır'dan geldi.

 

 


İLK DEVRE 1-0 KAPANDI
Samsunspor Antalya kampındaki ikinci hazırlık maçında Muğlaspor ile karşık karşıya geldi.  Kırmızı beyazlılar Antalya kampındaki ikinci hazırlık maçında Muğlaspor ile karşı karşıya geldi. Oyuna hızlı başlayan Yeşil beyazlılar mücadelenin 30 dakikasında bulduğu golle Samsunspor karşısında 1-0 öne geçti. İlk devreye as bir kadro ile çıkan Samsunspor yeni transferi Kone ile girdiği net gol pozisyonlarını değerlendiremeyince maçın ilk devresi Muğlaspor'un 1-0 üstünlüğü ile tamamlandı. 


SON SÖZÜ MEHMET ÇAKIR SÖYLEDİ 
Maçın ikinci yarısına hızlı başlayan Kırmızı beyazlılar İkinci yarının başında Murat Gürbüzerol'un attığı enfes golle rakibi karşısında skoru 1-1'e taşıdı. Bu golün ardından gençleri oyuna dahil eden Osman Özköylü takımda yer alan genç oyuncuların son durumlarını gördü. Maçın 60 dakikasında Muğlaspor, Samsunspor karşısında yeniden öne geçen taraf oldu. 2-1. Bu golden sonra rakibi karşısında beraberlik sayısı arayan Kırmızı beyazlılar 90+1 dakikada Mehmet Çakır'ın penaltıdan kaydettiği golle skorda dengeyi sağladı. 2-2 Kalan sürede başka gol sesi çıkmayınca Samsunspor ligdeki beraberlik serisini hazırlık maçında da devam ettirdi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.