SAMSUNSPOR VE TARAFTARI

 Öncelikle bana burada düşüncelerimi taraftarlarımızla paylaşma fırsatı sunan DENGE gazetesine ve dostluğumuzun yarım asıra dayandığı Ufuk kardeşime teşekkür ederim..
İlk yazımda benim gözümde ki taraftar portresini sizle paylaşmak istiyorum

Taraftar deyince önce bir ayırmamız gerekir..
1 Gerçek Samsunspor taraftarı
2 Oturduğu yerden kesip doğrayan taraftar

3-Bedavacılar
İsterseniz önce gerçek  Samsunspor taraftarını ele alalım
Yaz ,kış yağmur , çamur , kar, uzak, yakın demeden hiçbir menfaat gözetmeden takımıyla birlikte olan kalbi Samsunspor aşkı ile dolu, kimi zaman o yollarda aç dahi kalan insanlardır işte Samsunspor un gerçek sahipleri bu güzel insanlardır. Yönetimler, hocalar , topçular gelir gider ama onlar hep buradadır. Takım amatöre dahi düşse gene yanındadırlar çünkü onlar gerçek Samsunsporludur. Gelelim 2. Gruba ben bunlara klavye silahşörleri diyorum.. Bunlar stadın yolunu bilmez o havayı bir kez olsun solumamış deplasmanı rüyasında bile görmemiş Samsunspora 1 lira dahi katkısı olmamış fakat ellerine klavyeyi geçirdiklerinde sosyal medyada yazıp çizen ne yönetim  ne hoca ne topçu bırakanlardır gerçek taraftar onları bildiği için gaye ye  dahi almaz çünkü onlar herkesden cok Samsunsporlu görünüp aslında evinde oturup belkide maç bile izlemeyen taraftar olamayanlardır. Gelelim 3.gruba bunları yazmayada gerek yok çünkü nesilleri tükendi artık bunlar kendileri bir şey vermez sadece isterler verirsen iyisin vermessen senden kötüsü yok..
İster yönetici ol ister iş adamı bu güne kadar verdiklerin unutulur.
Bu arada Eskişehirspor taraftarına bir parantez açmak istiyorum.Takımlarına destek olmak için cezalı oldukları karsılasmaya giremeyecekleri halde yönetimden bilet satılmasını istemiş ve 20 liradan satılan biletleri alarak kulüplerine destek olmuştur. Yapmış oldukları davranış  herkese örnek olmalı diye düşünüyorum.. Bir sonraki yazımızda görüşmek üzere sağlıcakla kalın

 

                                                                                                          

 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Uğur AYTEKİN Arşivi
SON YAZILAR