SAMSUNSPOR UÇURUMAMI SÜRÜKLENMEK İSTENİYOR

     SAMSUNSPOR UÇURUMAMI SÜRÜKLENMEK İSTENİYOR

 PTT 1 Liginde mücadele veren kırmızı şimşekler kulübün içinde bulunduğu maddi imkansızlık ve kaos nedeniyle uçuruma sürüklenmeye yol alıyor…

 Başkan Emin Kar'ın istifasından sonra geride kalan mevcut yönetim şehir desteğini arkasında bulamazken ne yapmak istedikleri belli değil. Spor Bakanımız Çağatay Kılıç ve Samsun Valimiz İbrahim Şahin'in ikazlarına rağmen ısrarla görevde kalmaya devam eden ve şehirdeki iş adamlarının ve siyasetçilerin taraftarların güveninin yitiren şuandaki yönetim neyin peşinde acaba?

Samsunspor'u felakete sürüklemeye devam ediyorlar. Samsunspor'da futbolcularına ve personeline beş kuruş ödeme gücü olmayan elleri kolları bağlı bu yönetim neden kongre kararı almadığını anlaşmış değilim.  Bu olayların altında ne yatıyor. Ne yapmak istiyorlar. Harcadıkları paraları tahsil etme peşindelermi? Birileri çıksın bunu bana izah etsin. Samsunsporyönetiminin bu tutumu bana göre Bakan Kılıç ve Vali Şahin'e direnç göstergesi olarak algılıyorum. Tehlike çanları çalıyor arkadaşlar.

Samsunspor'un içindeki bu kriz ve kaosbiran evvel sonlandırılmasına inanıyorum. Samsunspor'daki temlikler ertelenmiyor. Şehirden gerekli destek görmeyen taraftarların sürekli istifa çağrılarına kulak tıkayan yönetim bana göre sağır ve kör olmuştur. Samsunspor için gelecek felaketleri göremeyen bu yönetim bugün itibaren futbolcuları nasıl frenleyecek. Samsun'da çıkan bugünkü yerel gazetelerin yönetimi hedef tahtası haline geldi. Yönetimi Samsunspor'u uçuruma sürüklemekle itham ediyorlar. Ne yazık ki bu yönetim bu şehirde ne siyasi ne de mevcut işadamlarının ve taraftarların desteklerinden mahrum yalnızlığa itilmiş görünümünü sergiliyorlar.

Samsunspor'un başında bulunan iki yönetici ısrarla Samsun şehrinin ve Samsunpor'un geleceğiyle oynadıklarının farkında değiller bile. Bırakın bu şehirden bin lira bulmayı beş kuruş dahi bulamayacakları aşikar ortadadır. Kredileri  tükenmiştir. Yapacakları en güzel şey bugün itibari ile kongre kararı alarak görevden ayrılmalarıdır. Onlar ayrıldıktan sonra bu şehirde sıkıntılar çözülür ve bu takım için aday çıkabilir görüşündeyim.

Aşık Veysel'in söylediği gibi uzun ince bir yoldan Samsunspor'u perişan etmeden acilen geri dönmeleridir. Benim yazmış olduğum bu köşe yazımda yönetimdeki arkadaşlara ve şahıslara her hangi bir kastım yok. Onları seviyor ve destekliyoruz ama yapacakları bir şeylerin olmadığını bildiğim için bu sezlenişimSamsunspor'un kurtuluşu için yazıyorum. Kimse bu yazıyı şahıs olarak üzerine çekerek bize kızmasın. HER ŞEY BÜYÜK SAMSUNSPOR İÇİN…

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Erdal Cansu Arşivi
SON YAZILAR