SAMSUNSPOR U-21 SERİYE BAĞLADI

SAMSUNSPOR U-21 SERİYE BAĞLADI
Tff 1.lig U-21 liginde sezonun ilk yarısını 17. sırada tamamlayan Kırmızı beyazlı U-21 takımı ligin ikinci yarısında çıkışa geçerek son oynadığı 4 karşılaşmada 12 puan çıkararak ligdeki konumunu bir anda değiştirdi.

SON 4 MAÇTA 4'TE 4 YAPTILAR
Samsunspor U-21 takımı fırtına gibi. Sezonun ilk devresini 17. sırada kapatan ve kötü bir grafik çizen Kırmızı beyazlı ekibin U-21 takımı ligin ikinci yarısında adeta fırtınalar estiriyor. Özellikle A takımda top koşturan bir çok oyuncunun 2016-2017 sezonunun devre arasında yapılan transferlerin ardından yeniden U-21 takımına dönmelerinin ardından deyim yerindeyse Samsunspor U-21 takımı 1.lig U-21'de ikinci yarının en fazla puan toplayan takımı olarak ilk sırada yer aldı ve sezonunun sonlarına doğru rakiplerine göz dağı verdi. 

KEMAL VE ENES FARKI
Kemal İşlemek ve Enes Keleş'in takım içindeki ağabey rolleri U-21 takımına ayrı bir hava katarken Kırmızı beyazlılar ligde Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'u 2-0, Denizlispor'u 4-2, Boluspor'u 1-0 ve Mersin İdman Yurdunu ise 4-1'lik skorlarla mağlup ederek son 4 hafta'da 4'de 4 yapmayı başardı ve 17. sıradan 12. sıraya yükselerek ikinci yarıdaki çıkışını sürdürdü. Öte yandan Kırmızı beyazlı U-21 takımı ev sahibi olduğu karşılaşmaları İlkadım Belediyesi Yabbaspor stadyumunda oynadığında ise bir çok taraftarda tribünden takip ediyor. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.