SAMSUNSPOR TUR İÇİN SAHADA!

SAMSUNSPOR TUR İÇİN SAHADA!
Yılport Samsunspor bugün Ziraat Türkiye Kupası 5.tur rövanş maçında Çaykur Rizespor ile karşı karşıya geliyor. Kırmızı-beyazlılar ilk maçta 3-2 kaybettiği mücadelenin rövanşında Rize ekibini eleyerek tur atlamak istiyor.

Ziraat Türkiye Kupası 5.tur ilk maçında karşılaştığı Çaykur Rizespor'a 3-2 mağlup olan kırmızı-beyazlılar bugün kendi evinde Çaykur Rizespor'u konuk edecek. 19 Mayıs Stadyumu'nda oynanacak olan mücadele saat 16:30'da başlayacak. Yılport Samsunspor, rakibini devirerek bir üst tura çıkmayı hedefliyor.

rizesporr-11.jpg

ALKIŞ ALMIŞTI
Ziraat Türkiye Kupası'nda Fatsa Belediyespor ve Gümüşhanespor'u eleyen Yılport Samsunspor, 5.turda karşılaştığı Çaykur Rizespor'a ilk maçta 3-2 mağlup olarak tur şansını ikinci maça bırakmıştı. Çaykur Didi Stadyumu'nda oynanan mücadeleye kötü başlayan kırmızı-beyazlılar ikinci yarıda ortaya koyduğu hırslı futboluyla taraftarlarından alkış almıştı. 

anliurfamac-15-002.JPG

KONTROLLÜ OYUN
Deplasmanda Aytaç Sulu ve İlyas Kubilay Yavuz'un kaydettiği iki golün avantajını bugün kendi evinde değerlendirmek isteyen Yılport Samsunspor, hem defans hem de hücumda kontrollü bir oyun ortaya koyarak Rize ekibini yenerek üst tura çıkmak için mücadele edecek.

rizesporr-14.jpg

Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.