SAMSUNSPOR TRASNFERDE REKOR KIRDI

SAMSUNSPOR TRASNFERDE REKOR KIRDI
Samsunspor ara transfer döneminde kadrosuna kattığı tam 13 futbolcu ile Süper Lig başta olmak üzere Türkiye’de ki tüm takımlara bu alanda fark atarak 2016-2017 sezonunun ara transfer rekortmeni oldu..



 
REKOR SAMSUNSPOR’DA
İki sezonluk transfer yasağı sonrası Teknik direktör Osman Özköylü’nün raporu doğrultusunda Kone, Erkam, Abdülkerim, Vedat, Gökay, Caner gibi isimleri kadrosuna kiralık olarak katan Kırmızı beyazlılar Adiloviç, Kenan, Göksu, Tom, Lumu, Kevin ve Ahmet Burak oyuncular ile 1,5 yıllık sözleşme imzalayan Samsunspor 2016-2017 sezonunda devre arası en fazla kadrosuna takviye yapan takım oldu. Bu transferler sonrası Kırmızı beyazlılar Fifa tarafından Kulübe verilen iki dönemli yasağa adeta nispet yaparcasına devre arası transferde kesenin ağzını açtı.

ÇAKIR, EFE VE PAK 2.LİG’İN YOLUNU TUTTULAR
Öte yandan Samsunspor kadrosuna 13 futbolcuyu katarken devre arası bazı oyuncularla da yollarını ayırmak zorunda kaldı. Alacakları nedeniyle Kulübü Tff’ye şikayet eden Muharrem Efe sezonun devre arasına girmesine bir kaç gün kala Göztepe maçı öncesi Sözleşmesini tek taraflı Feshederek Sportoto 2.lig’in yolunu tuttu. Sezon öncesi kendisinden olan büyük beklentilere karşılık vermeyen Mehmet Çakır’da tıpkı Muharrem Efe gibi sözleşmesini tek taraflı feshederek 2.lig’in yolunu tuttu.

GENÇLER BEKLENENİ VERMEDİ
Özellikle Teknik direktör Osman Özköylü’nün en çok güvendiği isimlerin başından gelen Alperen Pak ise Sportoto 2.lig’de şampiyonluğu kovalayan Gümüşhanespor’a kiralık olarak gönderilirken diğer genç oyunculardan Abdülsamet Yıldırım ve Metehan Genç takımdan gönderilen diğer oyuncular oldu. Sezon öncesi profesyonelliğe imza attırılan bir çok genç futbolcu ise Samsunspor’un U-21 takımına gönderilirken bu futbolcular ilk yarıyı alt sıralarda kapatan U-21 takımına ilaç olarak son 4 haftada 3 galibiyet 1 beraberlik aldılar.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.