SAMSUNSPOR TRANSFERDE HIZLI

Samsunspor sezonun ikinci yarı hazırlıklarına Antalya da yapacağı kamp ile start verecek.. Kırmızı beyazlı ekipte Teknik direktör Ertuğrul Sağlamın raporu doğrultusunda Samsunspor transfer komitesi yeni isimlerle bir bir görüşmelere de başladı..

 İlk olarak Nuri Terliksiz, Samed Kılıç ve Samet Asatekin ile yollarını ayıran Kırmızı şimşekler transfer çalışmalarına ise hız verdi.. Samsunspor bu doğrultuda ilk olarak İbrahim Halil Çolak ile anlaşma sağladındı. Bu oyuncu ile yarım sezonluk bir imza atıldı.

 Halilin yanı sıra son iki sezon da Sancaktepe forması ile herkese yerli David Luis mesajı veren Recep Burak Yılmaz Samsunsporun transfer radarına giren bir başka oyuncu oldu.

 Samsunspor da teknik direktör Ertuğrul Sağlamın öncelik olarak hedefi yeni transferlerin devre arası kampında yer almaları ve bütün takımın bu kampta sezona tam anlamıyla hazır olması.

 Sağlamın bu önceliğiyle beraber Samsunspor transfer komitesinin elini çabuk tutarak görüşmelerde Ertuğrul hocanın istediği oyuncularla bir an evvel anlaşma sağlayacaklar. Samsunsporun yeni transferleri ile ilgili en son gelimeleri köşe yazımda sizlere paylaşacağım.. 

HER ŞEY BÜYÜK SAMSUNSPOR İÇİN..

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Erdal Cansu Arşivi
SON YAZILAR