SAMSUNSPOR TARAFTARLARINA ÖVGÜLER

SAMSUNSPOR TARAFTARLARINA ÖVGÜLER
Samsunspor'un sahasında oynadığı kritik Balıkesirspor karşılaşması sonrası rakip takım hocası ve futbolcuları Kırmızı beyazlı taraftarlara övgüler yağdırdı.

SAMSUNSPOR TARAFTARLARINA HELAL OLSUN 
Kırmızı beyazlıların sahasında oynadığı ve sahadan 1-0 galip ayrıldığı Balıkesirspor karşılaşmasının ardından rakip takım antrenörü Can Cangök ve Balıkesirspor'lu futbolcu Doğa İşeri ve Kırmızı beyazlı futbolcular Samsunspor taraftarlarına övgüler yağdırdılar. Maçın ardından Trtspor'a açıklamalarda bulunan Balıkesirspor Teknik direktörü Can Cangök,"Bugün buradan puan yada puanlarla ayrılmak istiyorduk ama olmadı. Samsunspor taraftarıyla birlikte bu maça gerçekten çok iyi hazırlanmış. Samsun'daki organizasyonlar Balıkesir'de de olsa bizde böyle havaya girerdik ve farklı konumda olurdu. Bu iş sadece futbolcular ile olmuyor. Taraftarların takımları için ne kadar önemli bir faktör olduğunu bugün Samsun'da net bir şekilde gördük." dedi. Samsunspor'u tebrik ediyorum. Onlarında durumları kritik. Taraftarlarına helal olsun. 90 dakika boyunca takımlarını desteklediler." şeklinde konuştu. 

ENFES GOLÜ TARAFTARLARA ARMAĞAN ETTİ 
Samsunspor'lu genç futbolcu Gökay İravul ise maç sonu Trtspor'a yaptmığı açıklamada şunları söyledi;"Bugün taraftarlarımzıa ayrı bir parantez açmak istiyorum. Gerçekten sahada 12. adam olarak yanımızda yer aldılar. Bizi son saniyeye kadar desteklediler. Onlar bizim yanımızda olduğu sürece biz terimizin son damlasına kadar mücadele edeceğiz. Büyük Samsunspor taraftarlarına çok teşekkür ediyorum." Attığı golle maça damgasını vuran Murat Gürbüzerol ise maç sonu yaptığı açıklamada,"Bugün çok güzel bir taraftar kitlesi vard. Bu büyük camiaya ancak böyle güzel bir gol yakışırdı diye düşünüyorum. Böyle bir golüde taraftarlarımızın önünde attığım için çok mutluyum. İnşallah devamı gelir. Haftalardır çok iyi oynadığımızı düşünüyorum. Bu golüde büyük Samsunspor camiasına ve taraftarlarına armağan ediyorum. Bugünki atmosfere ve ambiansa yakışı bir gol ve galibiyet aldığımızı düşünüyorum" diye konuştu. 

TRİBÜNLER MUHTEŞEMDİ 
Trtspor spikeri ise karşılaşma sonrası yayının sonunda yaptığı kısa konuşmada ise Samsunspor taraftarlarına övgüler yağdırarak,"Burada gerek Can Cangök'ün, Gerkese Doğan'ın ve gereksede Samsunspro'lu futbolcuların taraftarlar ile ilgili söyedikleri sözlere katılmamak mümkün değil. Gerçekten futbol bu akşam olduğu gibi taraftarlarla güzel" dedi. Trtspor sunucularından Erdoğan Arıkan ise canlıa yayında,"Samsun tribünleri her maç olduğu gibi bu maçta mükemmeldi. Gerçekten muhteşem bir tribün şov izledik. Maç pazartesi günü olmasına rağmen tribünlerin dolu olması muhteşemdi." şeklinde konuştu. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.