SAMSUNSPOR TAM GAZ

TFF 1. liginin 8. haftasında Samsunspor çok zorlu bir deplasmanda müthiş bir mücadele verebilmek adına, şampiyonlukta iddia sahibi Çaykur Rizespor’a konuk oluyor. Her iki takımda bu maça gelirken teknik direktörlerini yenilediler. Samsunspor’da Engin İpekoğlu yer alırken, Çaykur Rizespor’da İbrahim Üzülmez göreve getirildi. Bu müsabakada iki eski Beşiktaşlı teknik adamın kıyasıya mücadelesine şahit olacağız. 

Bir Karadeniz derbisi olan bu müsabakada kazanan takım zirveye ortak olurken, kaybeden takım ise üst sıralardan uzaklaşacak. Burada bir konuyu dile getirmek istiyorum. Samsunspor’un teknik direktörü Engin İpekoğlu, geçmişte Adanaspor’u süper lige çıkarmış, Adanademirspor’u ise süper lig yolunda play off’lara taşımış deneyimli ve tecrübeli bir teknik adam olarak öne çıkıyor. Samsunspor ile 1+1 yıllığına anlaşarak tam yetki ile takımın başına getirilen İpekoğlu, futbolcularla tanıştıktan sonra antrenmanlara başladı ve hemen ardından birlik ve beraberlik çağrısı yaptı. Ortada 50 el sürülmemiş puan olduğunu, bu puanları kazanma adına büyük gayret sarf edeceklerini, içerde ve dışarıda kazanıp Samsunspor’u layık olduğu yere taşımak istediklerini belirtti. Teknik direktör Engin İpekoğlu ocak ayında takımı güçlendirmek adına üç nokta transfere ihtiyaçları olduğunu, yapılacak takviyelerle daha iyi işler başaracaklarını belirtti.

Samsunspor başkanı Erkut Tutu, son 1 aydır zor bir süreç geçirdiklerini belirterek, bundan sonra fazla kayıp yaşanmadan yola devam edeceklerini söyledi. Burada en büyük görevin yüce Samsunspor taraftarına düştüğünü, takımlarına gereken desteği vererek, birlik ve beraberlik içerisinde deneyimli teknik kadro ile bütün zorlukların aşılacağını belirtti. Sonraki süreçte bütün ağırlığın futbolcularda olduğunu, iyi çalışılarak kazanılacak maçlarla Samsunspor’u en iyi yere onların getireceğini söyledi. 

Yaklaık 45 gün aradan sonra Yeni 19 Mayıs Stadının çimlerinin yenilenmesi ile maçlarımızı kendi evimizde oynamanın ayrıca mutluluğunu yaşayacağız ve kazanılacak maçlarla Samsunspor inşallah güneş gibi yeniden doğmuş olacak.

HER ŞEY BÜYÜK SAMSUNSPOR İÇİN…

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Erdal Cansu Arşivi
SON YAZILAR