SAMSUNSPOR TAKTİK ÇALIŞTI

SAMSUNSPOR TAKTİK ÇALIŞTI
Samsunspor PTT 1.Lig'in 33'üncü haftasında kendi evinde konuk edeceği Denizlispor hazırlıklarını dün Nuri Asan Tesisleri'nde sürdürdü.

BEYAZ GRUP KAZANDI
Kırmızı Beyazlılar dün Nuri Asan Tesisleri'nde gerçekleştirdiği antrenmanda koordinasyon çalışması ile başladı. Teknik Direktör Erhan Altın nezaretinde gerçekleşen antrenmanda pas ve organizasyon çalışması yaptı. Samsunspor daha sonra taktik antrenman çalışması gerçekleştirdi. Taktik çalışması yapan Samsunspor çift kale ile tamamladı. Gerçekleşen çift kale maçta birbirinden güzek goler atıldı ve karşılaşmayı Beyaz Grup kazandı.


M'BİLLA ÇOCUĞUYLA ANTRENMAN SEYRETTİ
Samsunspor dün gerçekleştirdiği antrenmanda Kırmızı BEyazlıların başarılı oyuncusu M'Billa antrenmanı çocuğuyla seyrettikten sonra salonda çalışma gerçekleştirdi. Kırmızı Beyazlıların başarılı oyuncusu Denizlispor karşılaşmasına yetiştirilmeye çalışılıyor. Kırmızı Beyazlılar bu hafta sonu Play- Off yolunda ki son engeli olan Denizlispor karşılaşmasında galip gelebilmek için hafta boyunca antrenmanları sürdürecek. Samsunspor'da tek hedef galibiyet olacak.Serkan KAYA

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.