SAMSUNSPOR SON DAKİKA'DA YIKILDI

Spor Toto ikinci lig beyaz grupta mücadele veren Kırmızı Şimşekler Zorlu Gümüşhane deplasmanında öne geçmesine rağmen oyunun son dakikalarında fazlaca geriye yaslanması sonucunda kalesinde gördüğü şok gol ile maçı berabere tamamlamış oldular ve 1 puanla yetinmişmiş oldu.

 Bende gazetem adına o zorlu Gümüşhane deplasmanında maç takip eden Spor Yazarı olarak 2.lig beyaz grubun şampiyonluk adaylarından Samsunspor'un ortaya koyduğu oyun çok iyi olmamakla beraber kanatları fazlaca kullanamayan Samsunspor göbekten yaptığı hücumlarla fazlaca etkili olamadı.

 Takım olarak şuan İyi yolda olmamıza rağmen rakip Gümüşhane Spor'un futbolcularının uzun boylu ve fizik kapasitesinin yüksek ve görünümü içerisinde Samsunspor üzerine yaptıkları baskının unutulmaması lazım.

 Geçen yıl ve iki yıl üst üste şampiyonluk potasından dönen ve Spor Toto birinci lige çıkamayan Gümüşhanespor zorlu rakibi Samsun karşısında da iyi futbol oynayarak dikkatleri üzerine çekti.

 Gümüşhanespor'un Samsunspor üzerinde kurduğu baskı Furkan'ın kalesindeki müthiş kurtarışları ile bu maçta 1 puan ile dönmesini bildi. Maçtan önce teknik direktörümüz Taner taşkına  Muhammet Beşir neden yedeklerde demiştim ikinci yarıda Muhammet Beşir oyuna dahil oldu olmasına ama Ayakta duracak hali yoktu zorlanan ve koşamayan mücadele etmeyen hareketleri ile Ben de hocamız Taner Taşkın hak vermiş oldum.

 Forvetimiz de Erhan Şentürk koşması ve mücadele sergilemesi mükemmeldi, Samsunspor'un golün sahibi İlyas Kubilay Yavuz attığı gol de Süper bir görünüm yaratmış oldu.

 Kısacası Samsunspor 3 puana çok yakın bir görünüm  sergilerken  kalabalık Gümüşhane baskısından kurtulamayarak son dakika da yemiş olduğu gol ile ancak beraberliği kurtarmış oldular. 

 ilerleyen haftalarda Samsunspor'un daha iyi olacağını ümit ediyorum bu hafta sonu kendi saha ve taraftarı önünde Pazar günü saat 19'da lider Sancaktepe Belediyespor'u konuk edecek Samsunspor bu maçı alacağına ümit ediyor 3 puan alarak liderlik koltuğuna oturacağını tahmin ediyorum...

 

HER ŞEY BÜYÜK SAMSUNSPOR İÇİN

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Erdal Cansu Arşivi
SON YAZILAR