SAMSUNSPOR SEZONU BU AKŞAM AÇIYOR

SAMSUNSPOR SEZONU BU AKŞAM AÇIYOR
Yılport Samsunspor, ilk haftasını BAY geçtiği TFF 1.Lig'in ikinci haftasında sezonu taraftarıyla birlikte açacak. Kırmızı-beyazlılar bu akşam saat 20:30'da Balıkesirspor'u ağırlayacak.

TFF 1.Lig'de ilk haftayı BAY geçen Yılport Samsunspor, sezonu gerçek anlamda bu akşam oynanacak ikinci hafta mücadelesi ile açacak. Geçen hafta rakibi Boluspor'u 1-0 yenerek sezona 3 puanla başlayan Balıkesirspor'u konuk edecek olan Yılport Samsunspor'da taraftarlar aylar sonra tribünde heyecan yaşayacak. Büyük heyecana sahne olacak TFF 1.Lig ikinci hafta mücadelesi TRT Spor'da yayınlanacak.

manset-2-081.jpg

Daha önce resmi olarak birbirleriyle 13 kez karşılaşan Yılport Samsunspor ve Balıkesirspor'un 6'şar galibiyeti bulunuyor. 1 maçta ise eşitliği bozamayan iki kırmızı-beyazlı kulüp, bu akşam 19 Mayıs Stadyumunda saat 20:30'da kozlarını paylaşacak.

3-puan.jpg

"3 puan hediye etmek istiyoruz"
Maça hazır olduklarını belirten Yılport Samsunspor teknik direktörü Mehmet Altıparma, "Bizler ve taraftarlarımız sabırsızlıkla bekliyoruz. İnşallah yüzde 50 de olsa taraftarımızın tribünde olmasıyla ve bizim de sahadaki mücadelemizle başlayacağız. İlk galibiyetimizi alıp sezona iyi bir giriş yapmak istiyoruz. Bütün isteğimiz ve arzumuz bu. Çok uzun bir süre sonra da taraftarımızın yanımızda olması bizi ayriyeten mutlu ediyor. Çünkü taraftar desteğini en fazla hissedecek olan takım biziz. Şanslı takımlardanız. Büyük taraftarımızın kaç kişi sınırımız varsa hepsini dolduracağını biliyoruz ve onları da buradan davet ediyoruz. İnşallah taraftarımıza öncelikle güzel futbol, arkasından da 3 puan hediye edip lige de başlamak istiyoruz” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.