Samsunspor - Sakaryaspor Maç Sonucu

Samsunspor - Sakaryaspor Maç Sonucu
Ligin ilk yarısı sona erdi ve Yılport Samsunspor liderin iki puan altında bitirerek Ligin 2. devresi için şampiyonluk ihtimalini yükseltti.

ŞAMPİYON SENSİN BU SENE!

 

TFF 2 Lig Beyaz Grupta mücadele veren Kırmızı Şimşekler dün akşam Sakarya deplasmanında kendisi için çok önem arz eden bir müsabakaya çıktı. 

001-001.jpg

Şampiyonluk yarışını büyük ölçüde belirleyecek olan Sakaryaspor maçı Yılport Samsunspor için çok büyük önem arz ediyordu. Bu maçın hazırlıklarına teknik direktör Taner Taşkın nezaretinde çık iyi hazırlanmışlardı. Yılport Samsunspor, etkili ve cesur başladığı maçta ilk organize atağında Samet Asatekin dakikalar henüz 6'yı gösterdiğinde ceza sahası hemen dışından topu doksana astı. 1-0.

Penaltılara gollerine engel olamadık
Kıran kırana geçen mücadelede Yılport Samsunspor üzerine gelen Sakaryaspor'a fazla fırsat vermedi ancak şanssız bir penaltı yaparak Sakaryaspor'a fırsat verdi. Rakibin penaltıcı olan Dilaver Güçlü dakikalar 36'yı gösterdiğinde penaltıyı gole çevirdi. 1-1. Oldukça çetin geçen mücadelede Sakaryaspor taraftarı sahayı tıklım tıklım doldurdukları gözlendi. İkinci devre 49’uncu dakikada ani gelişen Yılport Samsunspor atağında Erhan Şentürk’ün pasıyla buluşan Oğuz’un yerden vurduğu meşin yuvarlak ağlarla buluştu. 1-2. Çetin mücadelede 53’üncü dakikada Sakaryaspor’un kazandığı penaltıyı kullanan Dilaver’in vuruşunda top ağlarla buluştu. 2-2.

002.jpg
 
Karadeniz derbisinde dostluk hakim

TFF 2 Lig Beyaz Grubun lideri Sakaryaspor ile Yılport Samsunspor'un maçı haftalardır konuşulmaktaydı. Maç o kadar heyecana sahne oldu ki stad hem ev sahibi hem de Yılport Samsunspor taraftarları tarafından tıklım tıklım doluydu.İki takım taraftarları da birbirlerini selamladılar. Samsunspor taraftarı maç sonu Sakaryasporlu oyuncuları çağırıp alkışlayarak dostluk havası estirdiler.

01-001.jpg05.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum