SAMSUN RÜYADAN 'UYANDI' BU SEZON 'YÜKSELECEK'

SAMSUN RÜYADAN 'UYANDI' BU SEZON 'YÜKSELECEK'
Uyanış Sezonu sloganıyla yola çıkılan sezonda TFF 2.Lig Beyaz Grup'u üçüncü sırada bitiren Samsunspor, Play-Off mücadelesinde de elenince sezonu hüsranla kapatmıştı. Son günlerde ise Samsunspor camiasının dilinde Yükseliş Sezonu sloganı yükseliyor.

Büyük umutlarla yola çıkan, camia olarak kenetlenen, Beyaz Grup'ta toplam piyasa değeri ve oyuncu piyasa değeri olarak rakipleriyle arasında ciddi bir fark bulunan Yılport Samsunspor'un bu üstünlüğü maalesef sezon boyunca sahaya yansıyamadı. Daha düşük bütçelere ve imkânlara sahip rakiplerinden her anlamda geride kalan Yılport Samsunspor'da şapkayı öne alıp düşünme vakti çoktan gelmiş ve hatta geçmiş gözüküyordu. Başkan İsmail Uyanık'ın da dediği gibi, takım olamamanın sıkıntısını yaşayan kırmızı-beyazlı ekip, Uyanış Sezonu'nda taraftarlarının boynunu bükük bırakmış oldu.

qqqq2-004.png

BAŞKAN BAŞARISIZLIĞI ÜSTLENDİ
Yılport Samsunspor Başkanı İsmail Uyanık, kötü bitirilen sezondan sonra sportif başarısızlığı üstlendi. Başarısızlığın en büyük nedeninin kendisinin olduğunu belirten İsmail Uyanık, “5 senelik düzen içerisinde kendi kendine yeten, altyapısı kurulmuş olan, yukarıda kalıcı bir takım olmak, 13 senedir yüzü gülmeyen Samsunsporluların tekrar formalarını çıkartıp giymelerini sağlayacak, Samsunsporlu olmaktan mutlu olan, gurur duyan insanları tekrar gururla gezmelerini sağlamak için bu işe girdik. Sonuçta geldiğimiz noktada sportif olarak bir başarısızlık söz konusu. Bu seneki bütün sportif başarısızlığın sebebi İsmail Uyanık’tır. Bunu başka yerde aramaya gerek yoktur. Bugün itibariyle 70 milyona yakın para ödendi. Bunlar genel kurulda da açıklanacak. Geldiğimizde tahtanın kapalı olması, elimizdeki kısıtlı sayıdaki futbolcular, hepsinin alacakları için federasyona başvurmaları vardı. Kayyum tarafından yönetilen öz benliğini yitirmiş bir kulübümüz vardı” diye konuşmuştu.

167504.jpg

YENİ BİR SAYFA AÇILIYOR
İyisiyle kötüsüyle geride kalan sezondan sonra yeni bir sayfa açacak olan Samsunspor, yönetim toplantılarının ardından hafta içinde futbolcularla da bir araya gelecek. Yapılacak görüşmelerin ardından yol haritasını çizecek olan kırmızı-beyazlı ekio, Yükseliş Sezonu'nda bu sefer bir üst lige yükselmek istiyor. Yeni sezon hazırlıklarına hiç ara vermeden başladıklarını ve gerek Samsun’da gerekse İstanbul’da yapılan üst düzey toplantılarla yol haritasının çizildiğini ifade eden Yılport Samsunspor Genel Menajeri Mustafa Aztopal, “Yol haritamızı çiziyoruz ve emin adımlarla yeni sezon için çalışıyoruz. Yeni sezon için startımızı verdik" diye konuştu Hafta başı gibi Samsun’da olacaklarını ifade eden Genel Menajer Mustafa Aztopal, şöyle devam etti: “Her anlamla kurumsal bir yapıya sahip olan kulübümüzde herkes görev ve sorumluluğunun bilinciyle hareket ediyor. Bizler futbol şubesindeki isimler olarak kulübümüzün gelecek sezonki planlamasını yapmaya başladık ve çalışmalarımız en ince ayrıntısına kadar sürüyor. Başarı için ne gerekiyorsa yapılacak.” 

qqq2-001.png

GELECEĞE UMUTLA BAKILACAK
Yönetim kurulunda deprem yaşandığı, Uyanık ve Yıldırım'ın arasının açık olduğu haberleri taraftarları kara karar düşündürürken Yılport Samsunspor Başkanı İsmail Uyanık'ın yaptığı basın açıklamasından sonra gözler İstanbul'da yapılacak yönetim kurulu toplantıya çevrilmişti. Toplantının sonucu Samsunspor camiası adına olumlu sonuçlamıştı. Samsunspor A.Ş.büyük ortağı ve Yıldırım Holding İcra Kurulu Başkanı Yüksel Yıldırım, toplantı sonrası yaptığı açıklamada, "İsmail Başkan ile beklenen toplantımız holding binamızda çok başarılı bir şekilde yapıldı ve tüm sorunlar tartışılarak tatlı bir şekilde bağlandı. İsmail Başkan ve ben Yükseliş Sezonu’na hazırız. Her şey daha güzel olacak" ifadelerine yer vermişti. (Soner Süren)

qqqq44.png

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.