SAMSUNSPOR RAKİP TANIMIYOR!

SAMSUNSPOR RAKİP TANIMIYOR!
Yılport Samsunspor, devre arası hazırlıklarının ikinci etabına Antalya'da devam ederken, TFF 1.Lig ekibi Gençlerbirliği ile karşı karşıya geldi.

Daha önce Samsun'da 2 hazırlık maçı oynayıp Fatsa Belediyespor'la 1-1 berabere kalan ve Tokat Erbaaspor'u da 3-2 mağlup eden Yılport Samsunspor, Antalya'daki hazırlık maçında ise Ümraniyespor'u 3-1 devirmişti. Dün ise Susesi Luxury Resort Otel’in sahası olan Susesi Futbol Tesisleri'nde oynanan maçta TFF 1.Lig ekiplerinden Gençlerbirliği'ni 2-1 mağlup etti. 

mac-7.jpg 

mac-4.jpg

8 Oyuncu Değişikliği
Sağanak yağış altında oynanan karşılaşmanın ikinci yarısına teknik direktör Taner Taşkın, 8 oyuncu değişikliği ile başladı. Şahin, Muhammet, Okan, Oğuz, Yılmaz, Canberk ve Ramazan'ın oynadığı ikinci yarıda, ilerleyen dakikalarda Berat ve Enes de forma şansı buldu. Yılport Samsunspor'un gollerini Okan Dernek (62), Enes İslam İlkin (75) kaydederken Gençlerbirliğin tek golü ise Nobre'den (P) geldi. Hazırlıklara Antalya'da devam edecek Kırmızı-Şimşekler, 12 Ocak'ta Menemen Belediyespor'la bir hazırlık maçı daha oynayacak.
 

mac-5.jpg

mac-2.jpg

Erkam Reşmen Sakatlandı
Maçın ikinci yarısında rakibiyle girdiği hava topu mücadelesinde yere düşen Erkam Reşmen'in köprücük kemiğinde kırık olduğu tespit edildi. Hemen hastaneye kaldırılan Erkam, tedavi altına alındı. Soner Süren

mac-10.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.