SAMSUNSPOR PUAN AVINDA

TFF 1. Liginin 4. haftasında Samsunspor deplasmanda Erzurum Belediyespor ile Rize'de karşı karşıya gelecekler.  Bu müsabaka Samsunspor için bana göre bir avantaj. Erzurum seyircisinin baskısını hissetmeyecek olan kırmızı şimşekler rahat futbol imkanı bulacaklar, sanki tarafsız bir saha gibi. Bu müsabakada Samsun ve çevre illerden birçok taraftarın Rize'ye gelerek takımlarına destek vermeleri Samsunspor açısından maçı kazanmak adına çok önemli olacak. Samsunspor için bu maç puan veya puanlar açısından kazançlı bir hafta, aynı zamanda da hem zor hem de kolay bir deplasman.

Geçen hafta Sivas maçında talihsiz bir şekilde sakatlanan Larbi'nin sezonu kapatmış olması Samsunspor için maalesef kötü oldu. Transferin sona ermesi dolayısıyla önceki gün, başkan Tutu iki önemli transfer yaparak kadrosunu güçlendirmiş oldu. TFF 1. lig bana göre tam bir ateş çemberi. Bu yarışta şampiyonluğa oynayan takımların fazla olması rekabeti arttırıyor. Samsunspor bu sezon süper lige çıkmak için son kozunu oynuyor. Bu sezon çıktı çıktı çıkamazsa gelecek sezon işi çok zor olacak. Teknik direktör Alpay Özalan ve yönetimin bu konuda büyük çaba harcıyorlar.

Kırmızı şimşekler bu hafta sonu deplasmanda Erzurum maçını kayıpsız kapatabilirse, Samsunspor'un önü açılmış olacak. Bundan sonra yaşanacak sakatlıklar ve futbolcuların göreceği kartlar ile olumsuzluklar meydana gelebilir, çok dikkat etmek gerek.

Bu sezon şayet hedef süper lig ise burada yüce Samsunspor  taraftarlarına büyük görevler düşüyor. İç sahada ve deplasmanda takımlarına verecekleri destek ile Samsunsporun hedefi  yakalayacağına gönülden inanıyorum.

Samsunspor'un bundan sonra yapacağı müsabakalarda önüne çıkacak tuzaklara düşmemeliyiz. Örneğin hakem hataları ve taraftarlarımızın olumsuz tezahuratları Samsunsporumuza zarar verebilir. Bunu önlemek adına hedefimizin süper lig olabilmesi için camia olarak tahriklerden uzak durmamız gerekiyor.

HERŞEY BÜYÜK SAMSUNSPOR İÇİN...

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Erdal Cansu Arşivi
SON YAZILAR