Samsunspor puan avında

Samsunspor puan avında
PTT 1.Lig'in 31'inci haftasında Kırmızı Beyazlılar deplasmanda Adana Demirspor ile 37'inci randevusuna çıkacak.

Kırmızı Beyazlılar Adana Demirspor'u 13 kez mağlup etmeyi başarırken 15 maç Adana Demirspor lehine sonuçlandı ve 9 maçda berabere bitti. Samsunspor deplasmanda karşılaşacağı Adana Demirspor müsabakası saat 18.30'da 5 Ocak Fatih Terim Stadyumu'nda oynanacak. Karşılaşmayı Hakem Süleyman Abay yönetecek ve maç TRT Spor'dan naklen yayınlacak. Hakem Süleyman Abay'ın yardımcıları ise Arık Akgöl ve Gökmen Olgaç Olacak.

UMUDUMUZU KAYBETMEDİK
PTT 1.Lig'in 30'uncu haftasında kendi evinde Osmanlsıpor'a mağlup olan Samsunspor bugünde deplasmanda Lig'in zorlu ekiplerinden Adana Demirspor'a konuk olacak. Samsunspor deplasmanda Adana Demirspor karşısında hedefine mutlak 3 puanı koydu. Kırmızı Beyazlılar konuk olacağı Adana Demirspor müsabakasında Play-Off yolunda ilerlemek için mutlak galibiyet alması gerekiyor. PTT 1.Lig'in 2'inci yarısında fırtına gibi başlayan Kırmızı Beyazlılar deplasmanda Adanaspor ve kendi evinde ise Osmanlıspor mağlup oldu. Samsunspor PTT 1.Lig'in 2'inci sadece 2 kez mağlubiyet duygusu yaşadı. Kırmızı Beyazlılar konuk olacağı Adana Demirspor karşılaşmasında M'Billa ve Ofoedu ile gol arayacak.

ZORLU DEPLASMANDA HEDEF 3 PUAN
Samsunspor zorlu Osmanlıspor karşılaşmasını ardından izin kullanmadan hazırlıklarını sürdürdü. Kırmızı Beyazlılar önceki gün Adana'ya giderek kamp yapmaya başladı. Samsunspor'da zorlu Adana Demirspor karşılaşmasında parolası mutlak 3 puan. Samsunspor'un tecrübeli defans oyuncusu Ahmet Burak Solakel ve Galin Ivanov sakatlıklarından dolayı karşılaşmada forma giyemeyecek. Kırmızı Beyazlılar konuk olacağı Adana Demirspor müsabakasında 3 puan almayı başarırsa puanı 50 olacak. Serkan KAYA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.