SAMSUNSPOR ÖZEL SPORCULARLA BULUŞTU

SAMSUNSPOR ÖZEL SPORCULARLA BULUŞTU
Özel Olimpiyatlar Avrupa Futbol Haftası etkinlikleri kapsamında Varyant Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi’nden özel sporcular, Samsunspor oyuncularından oluşan partner sporcularla karma futbol müsabakasında aynı sahada beraber ter döktüler.

 


ÖZEL SPORCULARIN NURİ ASAN TESİSLERİNDE MAÇ KEYFİ 
Kırmızı beyazlı kulübü geçtiğimiz gün Nuri Asan Tesislerinde Özel sporcular ziyaret etti. Özel Olimpiyatlar Avrupa Futbol Haftası etkinlikleri kapsamında Varyant Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi’nden özel sporcular, Samsunspor futbolcularından oluşan partner sporcularla karma futbol müsabakasında aynı sahada beraber ter döktüler.  15 özel, 15 partner sporcunun katıldığı etkinliğe Kırmızı beyazlı Kulüp yöneticileri ile özel eğitmenler ve gönüllülerle birlikte 50 kişilik bir ekip katıldı.

 

SOSYAL SORUMLULUK PROJELERİNE ÖNEM VERİYORUZ 
Özel Olimpiyatlar Avrupa Futbol Haftası etkinliği için gerçekleştirilen gösteri maçı öncesinde sporculara başarılar dileyen Samsunspor Kulübü Başkan Yardımcısı Rüştü Arapoğlu,“Samsunspor olarak sosyal sorumluluk projeleri kapsamında sık sık bu tür organizasyonlar düzenliyoruz. Bu sefer ki bizim için de çok ‘özel’ çünkü özel çocuklarımızı ağırlıyoruz. Özel sporcularımızla, futbolcularımızın aynı takımda beraber oynamaları, kaynaşmaları bizi hem gururlandırıyor hem de çok mutlu ediyor” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.