Samsunspor: "Ndoye'yle ön protokol yaptık"

Samsunspor: "Ndoye'yle ön protokol yaptık"
PTT 1'inci Ligi ekibi Samsunspor'un Sportif Direktörü Coşkun Zeren, Atletico Madridli Momar Ndoye ile ön protokol imzaladıklarını, gurbetçi Arif Demir ve Gençlerbirliği'nden Ersel Aslıyüksek'le de prensipte anlaştıklarını söyledi.

İç transferde Sezer, Mustafa Sevgi ve Fatih Kılıçkaya'ylas yeniden sözleşme izaadıklarını, dış transferde ise Uğur Keskin ile Muharrem Efe'yi kadrolarına kattıklarını hatırlatan Coşkun Zeren, transfer konusuna da değinirken şunları söyledi:

"Atletico Madrid B Takımı'ndan Momar Ndoye ile ön protokol imzaladık. Fransa'da futbol oynayan gurbetçi Arif Demir ve Gençlerbirliği'nden Ersel Aslıyüksek ile prensipte anlaştık. Arif şu anda tesislerimizde. Ersel ise cuma günü gelecek. Bir aksilik çıkmaması durumunda 2 futbolcuyla da mukavele imzalayacağız."

Teknik direktör arayışlarında da sona yaklaştıklarını vurgulayan Coşkun Zeren, şöyle devam etti: 

"Başkanımız Erkut Tutu, bu konuyla bizzat ilgileniyor. Takımın başına getirmek istediğimiz isimde ciddi mesafe katettik. Önümüzdeki bir kaç gün içerisinde bu konunun da sonuca ulaşacağını düşünüyorum. Bizim için öncelik her zaman kulübün menfaatleri. Bu nedenle hata yapmak istemiyoruz."

YENİ SEZON HAZIRLIĞI BAŞLADI

Öte yandan Samsunspor yeni sezon hazırlıklarına da start verdi. Nuri Asan Tesisleri'nde antrenörler Kenan Yelek ve Yunus Şenocak nezaretinde antrenmanlara başladı. Düz koşu ve minder hareketleri ile ısındıktan sonra pas organizasyon çalışması ve çift kale maç yapan oyuncular, yeni teknik direktör gelinceye kadar Kenan Yelek ve Yunus Şenocak eşliğinde çalışmalarını sürdürecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.