Samsunspor Lige Hazır..

Samsunspor Lige Hazır..

Ptt 1.lig'in güçlü ekiplerinden Kırmızı-Beyazlı-Siyahlı Samsunspor yeni sezon'da geçtiğimiz sezonki performansını aratmayacağı şimdiden belli oldu.. Samsunspor'da futbolculara verilen iki günlük tatil sona erdi ve dün akşam oyuncular Nuri Asan Tesislerinde çalışmalarına bıraktıkları yerden devam ettiler.. Erzurum Palandöken ve Samsun etap çalışmaları bana göre lig maçlarına olumlu yansıyacak gibi görünüyor..

 

Başarılı Teknik direktör Erhan Altın futbolcuların "Futbolcularımın ben göreve geldiğim günden itibaren durmadan dinlenmeden. Özveriyle idmanlarda gösterdikleri başarılı performansları beni mutlu etti" dedi. Samsunspor Ptt 1.ligin başlamasına az bir süre kala halen transferlerini sonlandırmamış olması ve kombine biletlerinin yeterince taraftarlar tarafından talep görmemesi yöneticileri sıkıntıya soktu..


Samsunspor Süper Lig havasını koklayarak lige başlayacak olması ve Ptt 1.lig'de mücadele eden takımlara gözdağı vermesi açısından Kırmızı şimşekler bana göre umut vermektedir.. Kırmızı beyazlı ekibin Nijeryalı yıldızı Aminu Umar transfer konusunda kafasının karışık oluşu dolayısıyla biraz zorlanmasının ardından üzerinden transfer piskolojisini atarak tekrar geçen sezonki performansına kavuşmuş olması takım adına sevindirici olmuştu..

 

Samsunspor'un orta sahadaki yıldız isimlerinden Taha Yalçıner takımın umudu olmakla beraber bu sezon'da geçen sezon'u aratmayacak futbol sergileyerek Samsunspor'u uçurması bekleniyor.. Savunmanın bel kemiği Fatih Kılıçkaya ise geçen seneki performansının üzerinde varlık göstererek defans hattında güven veren isim olarak hafızalara kazındı.. Samsunspor lige nasıl başlarsa öyle bitireceğini tahmin ediyorum..!


Geçen seneye göre bu sezon Ptt 1.lig daha çetin ceviz takımlarının olması dolayısı ile çok daha zorlu geçeceğe benziyor.. Samsunspor bunu bilerek ona göre lige hazırlanan takımların başında geliyor. Samsun'un bir marka oluşu dolayısı ile rakiplerinin çekindiği bir takım hüviyetini taşımaktadır.. Samsunspor'un tek eksiği forvette Adiloviç'in tek kalması ve Hollanda'dan transfer edilecek futbolcu ile takviye edilmesi düşünülmektedir..


Samsunspor Başkanı Emin Kar zorlu lig öncesi kısıtlı bütçeleri ile iyi şeyler yaptıklarını ve yapmaya devam edeceklerini söylerken tek düşüncelerinin taraftarların kombinelere daha çok ilgi göstermek olduğunu belirtti. Bende bu Köşemden Gazetem adın 35 yıllık tecrübemi konuşturarak Samsunspor'un bu sezon'da geçen dönemdeki başarıyı göstereceğini tahmin ederek Samsunspor bu ligin tozunu kaldıracak güce sahip olduğuna inanıyorum.. Her Şey Büyük Samsunspor İçin..!

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Erdal Cansu Arşivi
SON YAZILAR